Aké farby a strihy sú trendom tohto leta?

Rozžiarte svoj deň žltou farbou, ktorá zdvihne náladu nielen vám, ale aj vášmu okoliu. Či už sa rozhodnete pre jemný odtieň, alebo výrazný neónový, ani jedným zaručene netrafíte mimo. Výborne sadne k doplnkom v tmavohnedej alebo k farbám v ťavích odtieňoch a odtieňoch ovseného mlieka. Nebojíte sa zažiariť? Oblečte sa do žltej od hlavy po päty.

Na tohtoročnej letnej palete a nachádza aj o niečo viac elegantná, no tiež výrazná biela farba. Dá sa skvelo skombinovať s jednoduchými doplnkami, popri ktorých ešte viac vynikne – ako napríklad čierne sandále či tašky. Prevedenie je vo vašich rukách. Ohúria spoločenské šaty, ale aj nohavicový kostým. Všetky tieto, ale aj mnoho ďalších sviežich kúskov, nájdete napríklad v predajniach Reserved alebo H&M.

šaty1.png

Po ktorých strihoch a vzoroch siahnuť?

Všade samé šnúrky! Popruhové prvky posledných pár sezón rástli na popularite a toto leto skutočne vystrelili. Máte už v šatníku svoj top s niekoľkými ramienkami okolo pliec a dekoltu alebo nohavice s pásikom cez brucho?

Plisovaná midi sukňa je trend, ktorý na vás bude toto leto nielen výborne vyzerať, ale bude sa vám aj skvelo nosiť. A máme pre vás skvelú správu. Ladí so všetkým a vo všetkých formách. Jednofarebná, viacfarebná či čiernobiela, voľba je len na vás.

Rovnako dobre vám k všetkému sadnú sieťované pleteniny. Boom zažili minulý rok a držia sa veľmi poctivo aj toto leto. V topoch, vestách, nohaviciach, sukniach a dokonca aj taškách, či už sa prechádzate po pláži, alebo mierite na rande do mesta, zámienku si pre ne zaručene nájdete. Začnite jednoduchým vrstvením podľa svojich predstáv a ľahko sa do tohto trendu dostanete aj vy.

IMG_9323.jpg

Keď hovoríme o materiáloch, povedzme si čosi viac o ľane. Táto látka sa hodí hádam do každého leta, nezáležiac od trendov, a nikdy ňou nič nepokazíte. Je to hneď z viacerých dôvodov. Ľan je pevný, ľahký a trvácny. Zároveň veľmi dobre odvádza vlhkosť a v lete príjemne chladí. Je to teda kúsok, po ktorom sa určite oplatí siahnuť a mať ho v šatníku.

Zakončíme to stálicou v podobe kúskov s veľkými výstrihmi na netradičných miestach. Objavili sa v kolekciách už pred niekoľkými sezónami, no ukázalo sa, že to nebol len jednorazový výstrelok, ale nový trend tešiaci sa väčšej a väčšej obľube. Toto leto praje hlavne strihom v oblasti pása a bokov.

IMG_9216.jpg

Ak hovoríme o jednofarebných outfitoch a strihoch v okolí pása, nedá nám nespomenúť komplety, ktoré obe tieto funkcie dokonale spájajú. Zároveň sú aj veľmi pohodlnou voľbou v týchto horúcich dňoch, ba čo viac, ušetria vám prácu s hľadaním dokonale zladených kúskov oblečenia. Šaty v tomto štýle pôsobia skutočne roztomilo a zaručene zaujmú nejeden pár očí. Pri pátraní po tých správnych strihoch pre vás odporúčame zavítať napríklad do Reserved, Mohito či H&M.

komplet1.png

Šaty by sme už mali. Ako vyšperkovať outfit do dokonalosti?

Správne ladenie outfitu je často hrou farieb. Pomôcť vám pri tom môže kruhová teória farieb. Podľa nej dosiahnete dokonalé kombinácie ladením farieb, ktoré sú na palete hneď vedľa seba alebo oproti sebe. Stačí si určiť, či chceme svoj outfit držať skôr v komplementárnych, jemných odtieňoch alebo, naopak, kontrastných, výrazných. A teraz sa môžete vrhnúť na kombinovanie oblečenia s doplnkami!

Kabelka či taška je must have každého outfitu. Túto sezónu sú v móde hlavne tie väčšie a objemnejšie, čo je skvelá správa pre tých, ktorých množstvo „základných vecí“ je o čosi väčšie a malé kabelky im vždy robili problém. Tú správnu si pre seba zaručene nájdete v predajni H&M.

kabelka1.png

Na dotiahnutie dokonalosti stačia už len šperky. Môžete siahnuť na retiazky, prstene, náušnice, ale aj členkové náramky či spony. Tie by mali pôsobiť hlavne odľahčeným dojmom a celý outfit skôr dopĺňať, než byť príliš výrazné. S výberom vám určite poradia napríklad v predajni Lotsi Silver alebo Sofia.

šperk1.png

Veríme, že vďaka týmto trendom zažiarite v každom čase a každý kúsok dokonale pozdvihne vašu krásu. Najdôležitejšie však je cítiť sa dobre vo vlastnom tele a osobnosti, pretože práve tie nás robia krásnymi. Prajeme vám pekne strávené chvíle, či už pri státí pred šatníkom a ladením tých správnych kúskov, no hlavne na samotných letných akciách a posedeniach, na ktorých ich budete nosiť.