Celá v bielom alebo pastely?

Tento rok hlásia návrat celobiele outfity ako stvorené na leto. Nemusíte sa však báť ani farieb, tomuto letu dominujú pastelové. Upokoja nervy a dobre sa na ne pozerá. Cukríkové farby nie sú len pre bábätká, nebojte sa osláviť slnovrat v mätovo zelenej sukni či levanduľovom blazri. Pokojne môžete zvoliť outfit len v jednej farbe a osviežiť ho kontrastným doplnkom. V prípade, že máte radšej neutrálnejšie kombinácie, stávkou na istotu bude súhra žltej a ťavej.

spojenie_1.jpg
 

Zdroj: MOHITO

Závan 50. rokov

Dizajnéri siete MOHITO, ktorej prevádzku môžete navštíviť aj v Bory Mall, v tejto sezóne stavili aj na populárny vzor 50. rokov, svetoznámu vichy kocku. Dodá unikátnosť akémukoľvek letnému outfitu. S ktorými kúskami svojho šatníka ju doladíte?

  spojenie_2.jpg

Zdroj: MOHITO

Tepláková súprava nielen do prírody

Keď sa ochladí, nebojte sa siahnuť po teplákovej súprave. Teplákové súpravy sú in, tentokrát však nie iba na šport alebo voľný čas. Je z nich módny outfit, ktorý môžete kombinovať s vysokými topánkami či sakom.

Obrázok1.jpg

Zdroj: MOHITO

Mini is the new black

Minisukne sú opäť in! Nohám v nich doprajete slobodu, chytíte všetky slnečné lúče pre bronzové opálenie a zároveň dovolíte vyniknúť štýlovým letným topánkam. Vyberte si tú pravú mini, v ktorej si podmaníte ospalé letné dni aj vzrušujúce horúce večery.

Nič tak nevolá leto ako crop top

Kratučké topy sa opäť hlásia o pozornosť. Doplňte nimi šortky či sukne s vysokým pásom, prehoďte cez ne kardigán alebo sako a vyrazte chytať obdivné pohľady okoloidúcich.

spoejenie_3.jpg

Zdroj: Reserved

Hlavne uvoľnene

Leto je čas voľnosti a pohodlia, a preto sú dôležitým prvkom leta pohodlné a voľné siluety. Poskytnú vám pocit slobody, ktorý hľadáte, keď v lete spomalíte od uponáhľaného mestského života.

spojenie4.jpg  

Zdroj: MOHITO

Ani mimo mesta netreba zabúdať na doplnky, klasické šľapky a prútené kabelky v prírodných farbách sú na piknik ako stvorené. Vďaka svojim nadčasovým farbám, svetlej béžovej alebo teplej hnedej, ich jednoducho skombinujete s akýmikoľvek novými či osvedčenými kúskami.