Nechajte chvíľu čiernu v skrini

Univerzálnosť čiernej obuvi nadovšetko uznávame, ale kedy, ak nie v tejto sezóne, je čas vyskúšať multifunkčnosť farieb. Okrem svetlej škály odporúčame aj žiarivo tmavšie odtiene. Výrazne členkové čižmičky DeeZee ťavej farby budú skvelo vyzerať v jednoliatom outfite v podobných tónoch, no hodia sa aj k teplým farbám ako žltej, oranžovej či červenej. Na ulici v nich zaručene nezaniknete!

5903419742187_1_.jpg


Nastavte latku poriadne vysoko

Aj tohto roku sú v kurze nadkolenné čižmy, takzvané OTK (z angl. over-the-knee). A vonkoncom nie iba tie na podpätku, tieto kožené GINO ROSSI čižmy  s robustnou podrážkou sú dokonalé aj bez neho.

GR.PNG

Zdolajte každý terén

Hitom tohto obdobia sú aj vojenské šnurovačky, v ktorých sa budete cítiť ako superhrdinka - žiadny povrch pre vás nebude problém. Tieto biele outdoorové Jenny Fairy  z ekologickej kože môžete nosiť zladené s oversize kabátom a veľkými pestrými šálmi.

11.PNG  

Upútajte drobnosťou

Výrazné reťaze i jemné retiazky sú aplikácie, ktoré sa objavili na viacerých svetových mólach. V kombinácii s kvalitným koženým materiálom môže vzniknúť vkusný a nadčasový pár, ktorý z vás spraví elegantnú dámu so štipkou drzosti. Ako tieto členkové čižmy Gino Rossi Premium.

33.PNG

Modely jesenných kolekcií nájdete už teraz v CCC. Na svoje si príde každý. Čaká vás dobre známa značka Lasocki pre celú rodinu, elegantne minimalistická značka Gino Rossi, nekompromisne trendové modely Jenny Fairy a DeeZee s príchuťou glamour, ale aj uvoľnená značka Sprandi so športovým duchom.

Zdroj: CCC shoes