1. KABELKA KU VŠETKÉMU

Väčšina z vás si určite myslí, že kabelka “ku všetkému” môže byť jedine čierna. Omyl! Béžová je nielen dokonalá farba na kombinovanie na leto, ale dá sa nosiť celoročne. Či už zvolíte pastelový, sýto farebný alebo monochromatický outfit, doplnok v tejto farbe ho vždy dokonale doplní. Celkom dobre by poslúžila aj biela, len tá je háklivá na opotrebovanie. Preto ak by ste si mali túto sezónu zadovážiť len jedinú kabelku, mala by to byť jednoznačne takáto.

TOP-KABELKY-NA-LETO-BORY-MALL-NUDEx.jpg


2. SLAMENÁ KRÁSKA

Nič neevokuje viac “leto”, než slamená kabelka. Objavili sa v obchodoch vo viacerých verziách, no táto je naša najobľúbenejšia. Zmestíte do nej všetko potrebné - dokonca i fľašu vody na horúce dni. Súca do práce i k vode - slamená kráska sa stane vašou najlepšou kamoškou!

TOP-KABELKY-NA-LETO-BORY-MALL-SLAMENA-KABELKAx.jpg


3. SIEŤOVKA

Časy, keď naše mamy a babky nakupovali do sieťovky iba potraviny, sú dávno preč. Dnes do nej nakupujeme i my - a nielen to. Aktuálne je veľkým trendom nosiť sieťovanú hitovku aj ako kabelku - zmestí sa do nej viac, než by ste kedykoľvek čakali! Odporúčame však kúpiť tú s menšími dierkami, aby vám odtiaľ vaše cennosti nevypadávali.


TOP-KABELKY-NA-LETO-BORY-MALL-SIETOVKA.jpg


4. FAREBNÝ BELTBAG

Ľadvinky a beltbag-y valcujú stránky módnych časopisov. Ak jednu ešte nevlastníte, je najvyšší čas! V prípade, že ide o vašu prvotinu tohto druhu, zrejme budete inklinovať ku kúsku neutrálnejšej farby. My vám však radíme ísť určite do niečoho výraznejšieho - uvidíte, ako vám to osvieži deň!


TOP-KABELKY-NA-LETO-BORY-MALL-ZLTY-BELT-BAG.jpg

5. KVETOVANÁ

Výrazná kabelka, ako napríklad táto s kvietkovanou potlačou, vám môže zachrániť celú letnú garderóbu. Ako? Stačí vám pár základných kúskov v skrini a táto rozkvitnutá láska povie všetko ostatné. Kombinovať ju je najlepšie s jednofarebným oblečením v neutrálnych farbách, alebo s kúskami vo farbách kvetov na kabelke. Uvidíte, s akým nadšením bude reagovať vaše okolie!

TOP-KABELKY-NA-LETO-BORY-MALL-KVETOVANA-KABELKAx.jpg

Výber kabelkiek a outfitov pre vás pripravila stylistka Jana Tomas. Kúpite ich v Bory Mall v obchodoch H&M, Mohito, Reserved, Primadonna, Desigual a House.


Zdroj foto: Jana Tomas


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.