1. TRENDY BUNDA

Kožená, či koženková bunda by nemala chýbať v šatníku žiadnej ženy. Skúste tentokrát vystúpiť zo stereotypu a kúpiť si ju v nezvyčajnej farbe - smaragdovo zelenej! Chce to odvahu, ale zaručujeme vám, že ak ju skombinujete s jednoduchými kúskami, tak budete žať kompliment za komplimentom.

2. KÚSOK JARI

Aj vás unavuje mdlé počasie? Kľúčom na ponurú náladu sú šaty žiarivej žltej farby!S džínsovou bundičkou či krátkym sakom budete pôsobiť extrémne sviežo.

3. OVERSIZED BIELA KOŠEĽA

Biela blúzka či košeľa je alfa a omega našej skrine. Túto sezónu kolekcie zaplavili jej oversized verzie - čiže tie voľnejšieho strihu. Nosí sa k úzkym, či zvonovým džínsom, alebo si jednu prednú stranu len tak zastrčte do nohavíc. Budete o level viac chic, ak si rukávy ležérne vyrolujete.

4. KISS KABELKA

Ak sa vám nechce veľmi vymýšlať, čo na seba a staviate viac na doplnky, táto kabelka je pre vás! Je natoľko štýlová, že by po nej zaisto siahla nejedna módna blogerka. S ňou budete neprehliadnuteľná!

5. ŠATY NA CELÝ DEŇ

Milujete šaty, ale neznášate opätky? Tadaa! Tieto šaty športového - ale zároveň ženského - strihu sú navrhnuté tak, aby vyzerali skvelo k teniskám. Zažiarte na obede s kamoškami alebo pri odchode z posilňovne bez toho, aby vaše nohy trpeli!
Foto archív MohitoPripravila Jana Tomas - Janatini