Známe herecké hviezdy a v tom čase jeden z najsledovanejších párov Brigitte Bardot a Alain Delon boli azda najväčšími trendsettermi v 50. a 60. tych rokoch minulého storočia. Obaja boli častými hosťami prístavu Saint Tropéz. Práve tam sa zoznámili s Éricom Tabarlym, ktorý bol ikonou námorníctva a plachtenia. Spojenie Érica Tabarlyho a hviezdneho páru Brigitte Bardot a Alaina Delona, bolo ako spojenie filozofie Gaastra a moderných ľudí s citom a vášňou pre krásu, more a plachtenie.

Hlavnou témou novej kolekcie Cruise 2016 je práve luxusné plachtenie Stredozemným morom inšpirované ikonickým párom 50. a 60.- tych rokov so St. Tropéz - Brigitte Bardot a Alainom Delonom.


Nautique Mediterranee je náladou novoty, optimizmu a slobody. GAASTRA inšpirovaná retro štýlom 50. a 60. rokov. Z tohto spojenia vznikol nový nadčasový vzhľad pre moderné ženy a mužov.
Vyšší pás, flirtujúce sukne, ležérne a voľné košeľové šaty previazané opaskom, skrátené topy do pása, to sú všetko prvky, ktoré kladú dôraz na krásne ženské siluety.

Mužská kolekcia Cruise 2016 v retro štýle je ležérna a súčasne nadčasovo elegantná. Predstavuje tzv. „Cool smart casual outfit", ktorý je podtrhnutý námorníckym vzhľadom. Kolekcia Cruise 2016 ponúka klasické ale i zúžené siluety pre pánov.



Námornícke prúžky, hviezdice a morské riasy, ktoré boli použité ako nosné prvky potlače spolu s unikátnou kotvou sú moderným osviežením celej kolekcie Cruise 2016.Inšpirujte sa morom aj vy a objavte nadčasovú kolekciu Cruise, v novootvorenej predajni Gaastra.