Ubehli však tri dekády a šerif Woody s vesmírnym strážcom Buzzom Lightyearom sa vracajú už vo štvrtej časti obľúbeného príbehu o hračkách. Woody a celá banda po udalostiach predchádzajúceho dielu prešli z vlastníctva milovaného Andyho k roztomilej Bonnie.

Tá sa o svoje hračky príkladne stará, no Woody začína postrádať svoj účel. Nájde ho v novom členovi jeho ostrieľanej bandy, v hračke, ktorú si Bonnie sama vytvorila, vo Forkym. Ten je však presvedčený, že patrí medzi odpadky a Woody ho musí ochrániť pred samým sebou. Celá situácia sa však skomplikuje a naši hrdinovia sa vydajú na ďalšie dobrodružstvo, pri ktorom o seba zistia viac ako si pôvodne mysleli.


Príchod ďalšieho dielu do obľúbenej animovanej série bol sprevádzaný istými obavami. Tri predchádzajúce časti sú považované kritikmi a divákmi za jednu z najlepších trilógií filmovej histórie. Načo to kaziť ďalšou epizódou? História a skúsenosti v tomto smere nestoja na strane Toy Story 4. Áno, pozerám sa na teba, Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky!
Našťastie pre nás Pixar pripravil obľúbenú výnimku, ktorá potvrdzuje pravidlo. Toy Story 4 je ďalším majstrovským dielom a nemá sa za čo hanbiť pred svojimi predchodcami. Do centra pozornosti sa vrátili naše obľúbené postavy a rovnako skvelými sú aj nový prišelci.

toy-story-4-02.jpg

Všetky elementy, réžia, scenár, obsadenie a mnohé ďalšie, ťahali za jeden povraz a priniesli nám ďalšiu úžasnú snímku s originálnym príbehom, vtipom a geniálnou technickou stránkou. V istých záberoch som mal skutočný problém rozoznať animáciu od reality. Celému filmu výborne sekundovala geniálna a emotívna hudba a hneď na začiatku vás potešia melodické tóny obľúbenej piesne “Máš vo mne priateľa”.
 
Toy Story nemám čo vytknúť a rád by som vás všetkých pourgoval, aby ste neváhali a navštívili najbližšie kino. Všetky vekové kategórie si prídu na svoje, hlavne tí najmenší. Z kina budete odchádzať s úsmevom na perách a s krásnym pocitom pri srdci.

Určite zavítajte do kina CINEMAX Bory Mall, kde si v sále IMAX užijete dokonalý vizuál Toy Story 4 v tej najväčšej paráde! Gigantické plátno Vás prenesie do útulnej izby rozkošnej Bonnie a vy budete môcť prežívať vydarené dobružstvo s Woodym a jeho kumpánmi. Do nekonečna a ešte ďalej!

Zdroj foto: CINEMAX 


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.