Pre mladé čitateľky

Slnečné dni a morský vánok

Carole Matthews

Jodie opúšťa Londýn, manžela aj sľubnú kariéru. Nasťahuje sa do hausbótu svojho brata Billa a teší sa na nový začiatok. Nový domov avšak nie je až taký ružový, ako sa zdá. Bývanie na paluba jej znepríjemňuje prísna Billova upratovačka Marilyn a sused Ned, ktorý sa venuje sochárstvu. Napriek tomu, že Jodie ruší hlukom, pohľad na neho stojí za to. Keď sa všetko zdá byť opäť podľa predstáv, starý život zaklope Jodie na dvere. Ako sa zachová?

Skupinová terapia

Christie Tate

Hlboká úzkosť, osamelosť a porucha príjmu potravy – úspešná študentka Christie prináša bolestivý, ale aj odvážny a zábavný príbeh, ktorý nám pripomína, aké sú vzťahy v živote dôležité. Na odporúčanie psychoterapeuta začala navštevovať skupinovú terapiu. Zistí, že zveriť svoje traumy a zápasy neznámym ľuďom má skutočne niečo do seba.

Predajňa Panta Rhei

Pre dospelákov

Život podľa Coco Chanel

Aurélie Godefroy

Meno, ktoré zmenilo svet ženskej módy už navždy. Módna návrhárka a ikona svojej doby, Coco Chanel, priniesla nielen revolúciu v ženskom obliekaní, ale aj zmenila pohľad na ženské telo a ukázala odhodlanie, ktoré dokáže v sebe žena mať. Obohacujúce čítanie plné odvahy, prosperity a odhodlania si užijú ženy aj muži.

Pomsta: Meghan, Harry a vojna medzi Windsormi

Tom Bower

Svadba a napínavé dianie v kráľovskej rodine sledoval celý svet. Príbeh plný lásky, zrady, tajomstva a pomsty píše investigatívny novinár Tom Bower. Vo svojej knihe odhaľuje detstvo a hereckú kariéru Meghan, zoznámenie s Harrym aj kráľovskú svadbu. Je naozaj všetko tak, ako rozpráva pár alebo je skutočnosť úplne iná?

Predajňa Panta Rhei

Pre deti

MiniPÉDIA Objavujeme svet! VEĽKÁ NOC

Nathalie Choux

Priblížte vašim deťom veľkonočné zvyky a tradície pomocou MiniPÉDIE. Leporelo má pevné stránky a zábavné prvky, vďaka ktorým si deti precvičia jemnú motoriku. Nechajte vaše deti objavovať Veľkú noc pomocou prvkov Montessori.

Marvel: Spidey a jeho fantastickí priatelia – Príbehy pred spaním

Kolektív autorov

Všetky deti milujú superhrdinov. Prečítajte vašim deťom tri príbehy o Spideym a jeho priateľoch, ktorí bojujú proti zločincom.

Predajňa Panta Rhei

Samovzdelávanie

Mindfulness pro uspěchané

Jeffrey Brantley, Wendy Millstine

Neustále napätie a naháňanie sa za niečím je novodobý problém, ktorý trápi mnoho ľudí. Cesta k spomaleniu a pokojnému životu sa môže zdať náročná, nie je však nemožná. Jeffre a Wendy prinášajú 99 jednoduchých cvičení, ktoré vám pomôžu nájsť balans. Rozdelenie do 3 častí zameraných na konkrétne oblasti uvítajú ľudia so záujmom o mindfulness.

Tváre a postavy – Veľká škola kreslenia pre začiatočníkov

Walter Foster

Fascinuje vás kreslenie, ľudské tváre a postavy? Nebojte sa začať. Vďaka praktickej príručke sa naučíte kresliť ako profesionál krok po kroku. Dozviete sa aj základy svetla, anatómie, kompozícií, perspektívy alebo textúr. Začnite sa venovať umeleckej záľube vo veľkom.


Mallá knižnica Bory Mall

So zatajeným dychom

Votrelec

Kristýna Trpková

Chladnokrvná vražda manželského páru a ich trojročnej dcérky odhaľuje komisárka Laura Linhartová. Všetko nasvedčuje, že vrahom bola jedna z obetí. Postupné vyšetrovanie ukazuje,  že vražda bola narafičená a rodinu niekto celé mesiace sledoval. Komisárka otvára strážené tajomstvá, ktoré mali zostať tajné.

Stratení v horách

Miloš Jesenský, Robert K. Lešniakiewicz

Paranormálne legendy Tatier a Babej hory vás vtiahnu do deja, pri ktorých naozaj zatajíte dych. Objavte tragédie, zločiny a prízraky od očitých svedkov. Nevyspytateľné počasie a zradný terén prinášajú príbehy, z ktorých behá mráz po chrbte aj najväčšiemu odvážlivcovi. Začítajte sa do napínavých príbehov z hôr.

Všetky aktuálne novinky pre čitateľov nájdete v Panta Rhei, kde vám s výberom zaručene veľmi radi poradia. Vybrať si môžete z napínavé, romantické aj dobrodružné žánre. Vedeli ste, že v Panta Rhei nájdete aj hudobný výber? Vaša návšteva určite bude stáť za to.

Knižný svet v Bory Mall

Hltáte knihy na jeden dych? Dokáže vás čítanie vtiahnuť do deja tak, že zabúdate na okolitý svet? Dajte vašej zásobe kníh nový nádych. Navštívte Mallú knižnicu v Bory Mall. Prineste svoje staré knihy, ktoré môžete vymeniť za nové.

Mallá knižnica Bory Mall

Tešíme sa na vašu návštevu v Bory Mall.