Apple Airpods 3. generácie

Značka Apple je známa svojim charakteristickým dizajnom premysleným do posledných detailov. Tvar slúchadiel perfektne sedí v ušiach. Vďaka odolnosti proti vode a potu ich využijete pri športe alebo v daždi. Počúvanie podcastov, hudby alebo sledovanie filmov naberá nový rozmer vďaka technológii priestorového zvuku. Slúchadlá vydržia na jedno nabitie 6 hodín. Krátkych 5 minút nabíjania vám prinesie ďalšiu hodinu hudby.

Tina si pri skúšaní pochvaľovala kratšie zakončenie slúchadiel, ktoré prináša oveľa väčšie pohodlie. Slúchadlá nevypadávajú ani pri rôznych aktivitách. Potešila ju príjemná výdrž a špičkové audio.

Predajňa iSTYLE

Samsung Galaxy Buds2 Pro


Minimalistický dizajn a prakticky malé prevedenie zaručene nestratíte. Ak slúchadlá nebudete môcť nájsť, pomôže vám aplikácia SmartThings Find. Spoľahnite sa na 5 hodinovú výdrž a odolnosť voči potu a vode.

Vychutnajte si hudobný svet vďaka inteligentnému potláčaniu hluku z okolia. Zaujímavou funkciou je detekcia hlasu – počas konverzácie slúchadlá aktivujú ambientný režim. Realistické počúvanie zabezpečí 360° audio, podpora Dolby Atmos a 7.1-kanálový zvuk.

Príjemný a svieži dizajn si Tinu okamžite získal. Okrem klasických bielych a čiernych ju zaujala aj fialová farba. Najskôr neverila tvaru slúchadiel, no po odskúšaní potvrdila, že ich v ušiach takmer necíti.

Predajňa Samsung

Huawei Freebuds 5i

Pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu vysoko kvalitného zvuku, kompaktného dizajnu a praktických funkcií, sú Huawei slúchadlá skvelou voľbou. Redukujú okolitý hluk, sú vodotesné a spárujete ich so systémom iOS aj Android.

Počúvanie obľúbenej hudby si užijete po dobu 6 – 7,5 hodín. Perfektne reagujú na dotyk, ktorý využijete pri prijímaní a ukončovaní hovorov alebo zvyšovaní a znižovaní hlasitosti. Pri rozhovore nemusíte vyberať slúchadlá, po zapnutí režimu Awareness počujete aj svoje okolie.

Niekoľko pesničiek a podcastov a Tina nám zhrnula niekoľko faktov, ktoré pri slúchadlách Huawei spozorovala: „Všimla som si, že už od začiatku slúchadlá super sedia v ušiach. Pri určitých pesničkách perfektne hrajú basy a navyše nepočujem okolitý zvuk. Určite odporúčam.

Predajňa NAY

Sony True Wireless LinkBuds

Hľadáte ultraľahké slúchadlá, o ktorých nebudete vedieť, že ich máte? Sony LinkBuds sú odolné voči vode a majú výdrž batérie až 5,5 hodiny. Vďaka zabudovaným mikrofónom poskytujú kvalitné hlasové hovory s čistým zvukom.

Kompaktné slúchadlá ocení naozaj každý. Skvelo poslúžia nielen pri športe, ale aj pri ceste do práce. Ovládať ich môžete pomocou dotykových plôšok. Inteligentnou funkciou je aj automatická optimalizácia hlasitosti podľa okolitého prostredia.

Tina so slúchadlami od značky Sony nemala doteraz žiadne skúsenosti. Sama však uviedla, že kvalita zvuku a jednoduché ovládanie ju milo prekvapili. Bezdrôtové slúchadla vyskúšala aj pri cvičení. Ocenila, ako perfektne v ušiach slúchadlá sedeli a nevypadávali.

Predajňa NAY

JBL Wave 300TWS

Značka JBL žije hudbou a snaží sa hudobný zážitok priniesť aj svojim nadšencom. Bezdrôtové slúchadlá prinášajú Deep Bass Sound, takže zvuk skutočne precítite. Praktický dizajn vám bude v ušiach sedieť a slúchadlá vám nebudú vypadávať.

Užívajte si pohodlných 6 hodín obľúbených pesničiek, podcastov alebo telefonátov s priateľmi. Dotykom jednoducho prijímate hovory alebo prepínate skladby. Poteší vás aj čiastočné tlmenie okolitého zvuku.

Ako zhodnotila po používaní bezdrôtové slúchadlá JBL Tina? Jej skúsenosti boli pozitívne: „Značka JBL sa mi automatický spája s reproduktormi, ktoré sú naozaj známe. Bola som si istá, že slúchadlá ma nesklamú. A bola to pravda. Dizajn, kvalita, výdrž batérie a nízka hmotnosť ma dostali. Pre fanúšikov kvalitného zvuku odporúčam JBL slúchadlá.“

Predajňa NAY

Huawei Freebuds Pro 2

Spojenie štýlu, funkčnosti a pohodlia zvládli slúchadlá Huawei na jednotku. Samozrejmosťou je potlačenie okolitého hluku. Hudbu si budete užívať až 6,5 hodiny. Ak váš mobil alebo tablet podporuje reverzné nabíjanie, slúchadlá nabijete aj cez iné zariadenia.

Huawei potešia športovcov aj vďaka odolnosti voči vode a potu a ovládanie pomocou dotykových plôch. V balení nájdete taktiež 3 rôzne veľkosti nadstavcov, ktoré zaručujú, že slúchadlá budú sedieť naozaj každému.

Tine sme dali odskúšať slúchadlá počas večerného behania: „Potešili ma rôzne nadstavce. Mohla som si vybrať tie, ktoré mi do ucha najlepšie sadli. Počas behu zostali slúchadlá na svojom mieste. Keďže mám rada, ak sú slúchadlá skutočne pekné, čistý dizajn Huawei slúchadiel ma oslovil. Určite potešia tých, ktorí hľadajú akustiku aj estetiku.

Predajňa NAY

Philips TAT1207BK

Bezdrôtové slúchadlá značky Philips poskytujú slušnú kvalitu za menej peňazí. Praktické puzdro nezaberie veľa miesta a hodí sa všetkým cestovateľom. Vďaka vodeodolnosti ich využijú nielen športovci, ale aj fanúšikovia rôznych outdoorových aktivít.

Na jedno nabitie si vypočujete až 6 hodín hudby, podcastov alebo audiokníh. V balení si nájdete kábel na nabíjanie aj gumené nadstavce. Prispôsobenie vašim ušiam zaručí stabilné počúvanie bez vypadávania.

Keďže Tina je športový nadšenec, pri tréningu potrebuje mať svoju dávku hudby. Slúchadlá Philips si svoju funkciu kvalitnej hudby splnili. Jediná drobnosť, ktorú Tina postrehla je, že prepínanie hlasitosti je možné len na mobile, nie priamo na slúchadlách. Vzhľadom na nižšiu cenu sú slúchadlá príjemnou voľbou na počúvanie.

Predajňa NAY

Apple AirPods Max

Náš bonusový tip sú bezdrôtové slúchadlá Apple, ktoré napriek svojej veľkosti obľubuje každý, kto si na kvalitný audio pôžitok potrpí. Apple AirPod Max sú inovatívnym kúskom s dokonalým priestorovým zvukom a nadčasovým dizajnom. Na jedno nabitie vám prinesú 20 hodín zvuku.

Slúchadlá AirPods Max disponujú tlačidlom na prepínanie režimu aktívneho potláčaniu zvuku a režimu priepustnosti.

Prvotne nebola Tina nadšená. Nepozdávala sa jej veľkosť. Pri svojom aktívnom životnom štýle preferuje skôr kompaktnosť slúchadiel. V momente ako si slúchadlá dala a vypočula si niekoľko pesničiek, si ju získali. Vysoká kvalita zvuku prináša skutočný hudobný zážitok aj počas obyčajnej prechádzky. Odporúča ich pre všetkých, ktorí obľubujú väčšie slúchadlá, pohodlie pri nosení a maximálnu kvalitu zvuku.

Predajňa NAY

Spríjemnite si cestu do práce alebo do školy, športovanie a obyčajné prechádzky oddychom v podobe hudby. Vyberte si kvalitu do vrecka.

Veríme, že sme vám priblížili bezdrôtový hudobný svet. Zastavte sa v predajniach iSTYLE, NAY, Mi STORE alebo Samsung v Bory Mall, kde vám s výberom určite ochotne pomôžu.

Tešíme sa na vašu návštevu.