Slnečné okuliare sú totiž ako šperk, ktorý si môžete dovoliť. Pri ich výbere by sme sa však nemali pozerať len na vzhľad a cenu, ale aj na potrebné ÚV filtre. Nechceme predsa len dobre vyzerať , ale zároveň mať oči v bezpečí. Podľa najnovšej štúdie brazílskych vedcov treba kupovať nové slnečné okuliare minimálne každé dva roky - časom totiž strácajú ochranu pred UV žiarením.


Ak zvolíte tie správne okuliare, budete záhadná a nesmierne ženská zároveň. A ak si vyberiete správne slnečné okuliare, rozžiarite tým aj ten najnudnejší outfit! Aké sa teda toto leto budú nosiť? Veľké a okrúhle, bláznivé dekorácie, farebné tiene, s potlačou, aviatorky, transparentné alebo geometrické rámy? Módne trendy v slnečných okuliaroch sa rovnako ako v odievaní vracajú často v drobných obmenách. Pozrime sa teda na trendy roka 2017.



Medzi top trendy roka 2017 patria slnečné okuliare s farebnými sklami. Dôvod je jednoduchý - dá sa nimi výrazne odlíšiť od ostatných. Okolie rovnako uchvátia aj retro kúsky formou lenoniek alebo čírych okuliarov s okrúhlymi sklami. A ako sú na tom tento rok klasické pilotky? Stále sú in a vedia poriadne očariť! Ak chcete spojiť retro i súčasný moderný štýl, vyskúšajte ikonické okuliare Wayfarer. Hodia sa dokonale ku každému oblečeniu!


Ak už sa rozhodne pre hocijaký štýl, nezabudnite sa pri kúpe slnečných okuliarov poradiť s odborným personálom v predajni. V optike MANIA v Bory Mall vám radi poradia, aké okuliare potrebujete vzhľadom na ich budúce využitie a taktiež vám odpovedia na všetky otázky. Výber je široký od svetoznámych značiek ako Ray-ban, Serengeti, Guess, Bollé, Prada, Dolce & Gabbana, Polaroid alebo Police. Stačí si len vybrať, nasadiť a vyjsť priamo v ústrety slnečným dňom!