Komplet úplet

Ako sa cítiť absolútne pohodlne a zároveň nestrácať na štýlovosti? Siahnite po aktuálnom trende v domácom obliekaní a odejte sa do úpletu od hlavy až po päty. Okrem toho, že je to ohromne príjemné a mäkké, úplet nám poskytuje aj dostatočné teplo, ktoré je v týchto zimných mesiacoch neoceniteľné. Nahoďte sa celá do jednej farby alebo kombinujte vzory a tvary, ako sa vám zapáči – váš domov, vaše pravidlá. Ak však chcete ísť s módou, vyberte si zemité alebo pastelové farby, tie sú teraz najviac in.

BeFunky-collage(2).jpg

Zdroj: Reserved.com


Chic saténik

Je pyžamo vaším najobľúbenejším kúskom oblečenia, nech sa deje, čo sa deje? Radi si doprajete pocit luxusu? V tom prípade je pre vás trend saténových pyžám ako vyšitý. Nechajte sa rozmaznávať exkluzívnou jemnosťou tohto materiálu a cíťte sa tak chic, ako to len ide. Niektoré známe osobnosti dokonca tento look povýšili na dennú módu, ktorú si neváhajú obliecť aj do ulíc či na spoločenské udalosti.

BeFunky-collage(3).jpg

Zdroj: Intimissimi a Lindex


Pohodlie na prvom mieste

Ak patríte k tým, pre ktorých je pohodlie prvoradé a tepláky sú nenahraditeľnou súčasťou vášho šatníka, ste na správnom mieste. Našťastie pre nás, domácich povaľačov, do módy prichádzajú štýlové teplákové súpravy, s ktorými by sme sa nemuseli hanbiť vyjsť ani na ulicu. podobne ako pri úpletových kombináciách, aj tu dominujú predovšetkým prírodné a pastelové farby, akými sú biela, béžová, hnedá či ružovkastá.
 

BeFunky-collage(4).jpg

Zdroj:  Gant, H&M, Gate


Home office

Ako nestratiť súdnosť a aj počas prikázaných home officov sa stále cítiť ako človek? Vedome si vyberajte oblečenie, ktoré by ste si obliekli, akoby ste šli v bežný deň do práce. V čase, keď sme mnohí nútení tráviť viac času doma, máme tendenciu skĺznuť do určitej rezignácie, kedy nám prestane záležať na tom, ako vyzeráme a nemáme problém sa každé ráno navliecť do tých istých teplákov a prežiť v nich celý týždeň. Psychológovia však upozorňujú, že takýto prístup nie je dobrý ani pre náš duševný stav, ani pre našu produktivitu. Nemusíte sa hneď súkať do saka, stačí, keď si dáte svoj obľúbený pulóvrik či šaty a budete pôsobiť profesionálnejšie aj na video hovoroch.

BeFunky-collage(5).jpg

Zdroj:  H&M