Pre priateľku/manželku
Parfémom nič nepokazíte. Vyskúšajte napríklad sviežu novinku od francúzskej značky Zadig & Voltaire exkluzívne v Marionnaud alebo novú púdrovú vôňu od Burberryy vo Fann parfumérii, kde je 25 produktov o 25% lacnejších.
Pre priateľa/manžela
Manžetové gombíky alebo vreckovka do saka potešia každého gentlemana. Ak však chcete jeho šatník obohatiť univerzálnym kúskom, kúpte mu jednofarebnú či pásikovanú košeľu. V Sedryk Le Blanc nájdete dve za cenu jednej.

Pre mamu Rozžiarte jej oči vkusnými náušnicami alebo náramkom, ktorý bude každému ukazovať! Zájdite do predajne Klenoty Aurum a vyberte jej šperk hodný jej večnej starostlivosti J
Pre otca
Dobrý kniha nikdy nesklame. Siahnite napríklad po obľúbenom autorovi Dominikovi Dánovi. Pokiaľ máte doma vášnivého rybára alebo pestovateľa, darujte knihu o rybárstve či záhradkárčení a spokojnosť bude zaručená - nájdete v Panta Rhei.

Pre brata
Postarajte sa, aby mu nebola zima! Darujte mu teplý šál, čiapku alebo imidžové rukavice. Kde inde by mali tie najlepšie, keď nie v jedinej pánskej predajni Mango Man na Slovensku, v Bory Mall?

Pre sestru
Miluje vône a relax? Zájdite do Manufaktury a doprajte jej kvalitnú pivnú či vínnu kozmetiku alebo prírodne voňavé sviečky z palmového vosku zo sezónnej predajne Pure Integrity.

Šťastné a veselé Vianoce!

Zoznam všetkých predajní v Bory Mall: http://www.borymall.sk/sk/obchody/zoznam-obchodov