1. STRAPCEStrapce boli hitom minulej sezóny a sú populárne aj túto jar. Táto topánka je nielen nositeľkou tohto trendu, ale vďaka sviežej farbe a šik opätku je dokonalým doplnkom jarného outfitu.
Nine west
2. PLATFORMYSú pohodlné, neskutočne štýlové a pridajú vám na výške pár centimetrov. Čo je viac? Ak si netrúfate na ferbné verzie, skúste tie telovej farby.Mango
3. ESPADRILYTieto plátené topánky so slamenou podošvou si svoju slávu užili v osemdesiatych rokoch a teraz ju zažívajú znova. Tieto sú dokonca ozdobené matnými flitrami, čo im dodáva extra šmrnc.Office Shoes
4. ŠNUROVAČKYLace-ups, ako sa im po anglicky hovorí, sú dokonalou štýlovou náhradou baleríniek. Sú zaujímavejšie, nedeformujú tak nohu a sú extrémne šik hlavne do práce.
Mango
5. FAREBNÉ TENISKYBez tenisiek ani na krok! Čo tak zadovážiť si tieto celofarebné? A hneď rovno dvoje!
Converse / OFFICE SHOES
6.DREVÁKYAko malé sme v nich klepotali po dvore, avšak nie v tých na opätku. Súčasná verzia drevenej topánky dokonale dotvorí každý bohémsky outfit.
H&M
7. VOŇAVÉZrejme ste už počuli o voňavých "Melisskách". Sú vysokopružné, sú z plastu a ich vôňa po cukríkoch vydrží aj niekoľko rokov. Tento pár z limitovanej edície od Vivienne Westwood by vám túto sezónu určite nemal chýbať!
Melissa / CUBE

Autor Jana Tomas
Foto Pinterest & Archív značiek