Ugly sveter je späť!

Chladnejšie dni vždy znamenajú vziať si zo šatníka teplé, nadýchané a vlnené svetre. Pamätáte si na svetre z detstva s motívom zimnej krajiny, sobov, snehuliakov, stromčekov či tradičných vianočných perníkov? Ugly svetre sú späť! A dokonca v lepšej kondícii ako pred rokmi. Zabudnite na fádne farby a jednotvárnosť a oblečte si veselý sveter s motívom tradičných perníkov, obľúbených tancujúcich škriatkov či veselého avokáda s vianočnou čiapkou. Zábavnými motívmi rozveselíte svojich blízkych. Môžete sa s nimi zladiť, odfotiť sa a zdieľať tieto šantivé fotky na sociálnych sieťach.

ded.jpg


Farebné trio

Túto zimu letia výrazné farby, ktoré nás vrátia na parkety diskoték. Oblečte si zlatú, čiernu alebo plamennú červenú a staňte sa hviezdou hoci aj bez tanečného parketu. V predvianočnom období sú zase veľmi aktuálne zimné farby ako biela, fialová, ružová a samozrejme všetky odtiene modrej. Môžete ich oživiť typickými zimnými motívmi či zvieratkami. Nemusia ich nosiť iba deti. Do veku nevinnosti sa môžete vrátiť  aj vy.  

ded2.jpg


Aj ponožky môžu byť trendy

Ak ste mali v minulosti dve rozdielne ponožky, ľudia sa na vás pozerali cez prsty. Doba sa ale zmenila a „veselé ponožky, ktoré nemajú páru“, sú teraz najpopulárnejším módnym artiklom. Každý ponožkový milovník si môže vybrať z veľkého množstva hravých dizajnov presne také, ktoré vystihujú jeho osobnosť. Či už sú to obľúbené jedlá, zvieratá, cestovanie, aktivity, ročné obdobie alebo zážitky – to všetko môžete nosiť vy aj vaši blízki na nohách a vyjadriť tak svoju individualitu.

ded3.jpg

Viac veselých motívov nájdete v Dedoles kiosku v Bory Mall alebo na stránke www.dedoles.sk.