1. SUKŇA AKO ZÁKLAD

Sukňa ako základný kúsok office šatníka nemusí byť nudná, ak budete experimentovať s materiálmi. Pokiaľ máte cit pre kombinovanie, nemusíte sa báť ani koženky, tvídu či úpletu. Dodržať však musíte základné pravidlo, a to optimálna dĺžka. Zabudnite na mini, v kancelárii musíte byť decentnejšie s dĺžkou aspoň po kolená. Čo sa týka farebnej palety, okrem základných profi odtieňov ako je čierna, sivá alebo tmavomodrá, sa nebojte experimentovať ani s púdrovými odtieňmi, ktoré rovnako nenarúšajú biznis look.


back-to-office-bory-mall-2.jpg


2. POVÝŠTE NOHAVICE

Nohavice ako také nie sú práve typicky ženským prvkom. Práve preto by ste ich v outfite mali skombinovať s inými, jemnejšími kúskami. Dobrú službu vám môže vytvoriť čipka, vzory, jemné vzdušné materiály, alebo typicky ženská farebná paleta. Detailom, ktorý však celý outfit povýši, sú bezpochyby podpätky.


back-to-office-bory-mall-3.jpg


3. KONZERVATÍVNE ŠATY

Ak ste zástancom klasiky, tak nie je nič jednoduchšie. Do kancelárie totiž patria klasické, dobre sadnúce puzdrové šaty, ktorými nič nepokazíte. V prípade, že nechcete pôsobiť ako sivá myška, celok môžu zachrániť detaily. Na mysli nemáme len topánky, kabelku či šperky, veľa muziky dokáže zahrať i taká šatka. Navyše, ak sa nebránite experimentom, exituje množstvo možností, ako ju uviazať.


back-to-office-bory-mall-4.jpg

4. BEZ PODPÄTKOV

Športovej módy a pohodlia sa nemusíte vzdávať ani v práci. Takmer každý outfit znesie okrem podpätkov aj nízku podrážku. Biznis look vám dodájú topánky typu oxfordky, alebo akákoľvek lakovaná verzia. Určité typy práce povoľujú v rámci dress kódu aj tenisky, v takom prípade sa riaďte zlatým pravidlom - v jednoduchosti (a v basic kúskoch) je krása.


back-to-office-bory-mall-5.jpg


Príďte sa inšpirovať do Bory Mall! Jednotlivé kúsky sme pre vás vybrali v obchodoch Mohito, Reserved, Primadonna, H&M, Gant a Lindex.


Zdroj foto: Jana Tomas


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI