Trpezlivosť ruže prináša

V momente, ako odbije posledná hodina 24. decembra, všetok tovar v skladoch a predajniach zrazu magicky stratí na hodnote. Prvé výpredajové ceny sa objavujú takmer okamžite, 25. decembra vo väčšine e-shopov a o niečo neskôr aj v kamenných predajniach. Niektoré obchody sa však rozhodnú počkať až do konca januára a z cien upustia až potom. Vyhliadnite si preto dopredu, o aký tovar máte záujem a skúste vystriehnuť, či ten váš obchod má hneď 70- a viac-percentné zľavy. Ak nie, je veľmi pravdepodobné, že tak urobí až koncom januára.

people-2581913_1920.jpg

Kto sa krotí, má za tri

Ruku na srdce, kto z nás dokáže odolať nádherným šatám zlacneným zo 120 na 30 eur, či topánkam alebo kabelke s podobnou zľavou? Je to veru neľahké a preto často vychádzame z nákupného centra ovešané taškami a taštičkami ako vianočné stromčeky s váhou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden kulturista. Vždy sa pri kúpe zlacneného tovaru samy seba spýtajte: „Mám si k tomu čo obliecť? Budem to nosiť častejšie ako raz do roka? Ide o nadčasový kúsok, ktorý okamžite nevyjde z módy?“

BeFunky-collage.jpg Nájdete v House, H&M, Mohito

Babka k babke, bude na Mac (alebo na šaty?)

Ak sa pozrieme na povianočné výpredajové nákupy strategicky, máme dve možnosti: buď za tú istú sumu nakúpime tridsať drobností alebo jednu hodnotnejšiu vec. Zvážte si to samy, čo bude pre vás lepšie. Ak nepotrebujete nič hodnotné, nenechajte sa na to ulakomiť len preto, lebo je to zľavnené. Radšej si urobte radosť spomínanými 30 drobnosťami (alebo jednými, dvomi zľavnenými šatami za akceptovateľnú sumu) a nový televízor, aj keď ten súčasný máte len rok, si radšej nekupujte.
 
Zaujímavosťou je, že povianočné výpredaje sa nevzťahujú len na obchody s oblečením, ale napr. aj na dovolenky. Porozmýšľajte dopredu, či bude pre vás lepšie nakúpiť si niekoľko drobných radostí alebo jednu väčšiu.

shopping-2163323_960_720.jpg

Nech sa už rozhodnete akokoľvek, želáme vám pri povianočnom výpredajovom nakupovaní hlavne pevné nervy, šťastnú ruku, veľa trpezlivosti, rozhodnosti, rozvahy a trochu i toho strategického uvažovania. Nezabúdajte na to, že nákupy vám majú spôsobovať radosť, nie zbytočný stres.
 
Aj v našich prevádzkach v Bory Mall už začali výpredaje, a to až do výšky 70%. Príďte si uchmatnúť svoje vytúžené kúsky.


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.