1. Neónové farby

Pamätáte sa na krikľavé šuštákové bundy, ktoré sme nosili v 80. rokoch? Ak ich ešte schovávate niekde v skrini, pokojne ich môžete oprášiť a vyraziť von. Neónové farby sú totiž opäť in, dokonca najlepšie ak budete svietiť od hlavy po päty.

1b.jpg

Neónové kúsky nájdete napríklad aj v ponuke obchodov C&A či Reserved.

kolaz1.png

2. Strapce

Na jeseň minulého roka sme prepadli mánii kovbojských čižiem. Tento rok sa návrhári nechali opäť inšpirovať divokým západom a zo života kovbojov priniesli do módneho sveta strapce. Nielen na bundách, ale aj šatách, sukniach či kabelkách.

2.jpg

Alternatívy nájdete v Lindexe, Reservede či H&M.

kolaz.png

3. Extra veľké doplnky

Veľké klobúky sa objavovali na instagramových fotkách viacerých fashion ikôn už minulé leto. Tento rok to však nadrozmerné doplnky rozbalia vo veľkom. Či už pôjde o klobúky, opasky alebo nápadnú bižutériu, extra veľké doplnky vám nemôžu chýbať.

3.jpg  

Nadrozmerný klobúk si vyžaduje značnú odvahu. Zaujať môžete aj veľkými náušnicami. Tieto nájdete v Reservede.

nausky_reserved.png

4. Nariasené rukávy a volány

Rukávy nafúknuté ako malé balóniky a veľké volány sú tento rok taktiež vítané. Volány pritom nemusia byť iba na blúzkach, ale aj sukniach. Dodajú každému outfitu jemnú ženskosť. Vyskúšajte to, trochu romantiky nie je nikdy na škodu.

4.jpg

Volánové kúsky z Reserved.

kolaz.png

5. V jednej farbe

Monochromatické, teda jednofarebné outfity ste mohli zahliadnuť na prehliadkach viacerých dizajnérov. Siahnite pokojne po pestrých farbách, pričom všetky doplnky zvoľte v jednej farbe, alebo jej odtieňoch.

kolaz_perie.png

Do jednej farby sa zladíte aj v obchodoch Gant, S.Oliver, Gate alebo H&M.

5 hm.jpeg

6. Nahoďte perie

Či už pávie alebo pštrosie, chlpaté doplnky sú to, čo z vás túto sezónu spraví módnu bohyňu.

kolaz_perie1.png

Perie sa môže objaviť nielen na oblečení, ale aj doplnkoch ako sú náušnice alebo kabelky. Čo hovoríte na tento choker z obchodu Gate?

6 gate.png

7. Zaraďte neutrál

Pre tie z vás, ktoré neradi svietia v dave, tu máme potešujúcu správu. Ak do ulíc vyrazíte v zemitých farbách, nebude to žiadna módna pohroma. Práve naopak, neutrálne zemité farby podporia vašu ženskosť.

kolaze_neutral.png

Módne mólo verzus ponuka v našich obchodoch.


8. Chytená v sieti

Ak chcete držať krok s trendmi, nesmie vám v šatníku chýbať outfit ako vystrihnutý z rozprávky o rybárovej žene. Sieťovinové šaty a tielka vrstvite na bežné oblečenie.

kolaz_siete.png

V sieti sa môžete ocitnúť nielen vy, ale napríklad aj vaša kabelka. Dôkazom je tento kúsok z predajne Reserved.

8 reserved.png


9. Odhalené rameno

Obe odhalené ramená tu boli už minulú sezónu. Tento rok sa trend trochu posúva ďalej k väčšej rafinovanosti a módne bude odhaliť iba jedno rameno.

kolaz_rameno.png

 Po podobnom kúsku sa môžete poobzerať napríklad v predajni Gate.

9gate.png


10. Podľa vzoru zebry

Zvieracie vzory sú v móde dlhodobo. Okrem leopardieho sa tento rok na mólach ukazoval najmä zebrový vzor. A to nielen v čierno-bielej, ale aj zlato-čiernej kombinácii.

kolaz_zebra.png

Zebrie vzory nájdete aj v Bory Mall v obchodoch ako Lindex, H&M či C&A.

kolaz_zebraSK.png

Príďte nakúpiť najnovšie trendy do Bory Mall! Nájdete tu všetky vyššie spomenuté obchody a ešte ďalších viac než 20 prevádzok s módnym oblečením.

Foto: archív firiem


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.