Vyzbrojená na boj samej so sebou

Nie každý deň sa nám podarí vyskočiť z postele na rovné nohy a rozbehnúť sa s úsmevom na tvári do fitka alebo na bežeckú dráhu. Poznáme to. Občas je to malý boj samej so sebou, ktorý keď napokon vyhráme a odcvičíme si to, čo sme si predsavzali, víťazstvo chutí sladšie ako akákoľvek odmena. Skúste to nabudúce so značkou Under Armour, ktorá vás vyzbrojí tým najkvalitnejším výstrojom do boja.

UA collage.jpg Tieto kúsky nájdete u nás v predajni Sportisimo na 1. nadzemnom podlaží.


Kick it chic

Nakopte lenivosti, demotivácii, únave, frustrácii či tuku zadok. Ale štýlovo.  Nastal čas zo seba dostať všetky tie nahromadené emócie, ktorých sa počas posledných mesiacov istotne nazbieralo nemálo. Aj keď veríme, že sa vám väčšinou darilo dobre a všetko ste zvládali, občas je predsa len dobré si na chvíľu vyčistiť hlavu a aktivovať nejaké tie endorfíny cvičením. A čo vám pomôže zdvihnúť náladu lepšie, ako šik outfit, v ktorom bude radosť drepovať?

Kick collage.png Legíny i tenisky nájdete v predajni A3 sport, tašku v predajni Sportisimo.
 

Namasté ako po masle

Nie sú to len fitness centrá a posilňovne, ktoré dnešným dňom otvárajú svoje brány. Sú to všetky vnútorné športoviská, takže našťastie pre nás, ktorí máme radi občas aj trochu spomaliť, upokojiť zmysly, zregenerovať telo a načerpať novú energiu, otvárajú sa aj jogové štúdiá. Kto sa už tiež nevie dočkať toho úžasne uvoľňujúceho pocitu pokoja, ktorý joga prináša, natiahnite si nové krásne jogové legíny a tielko, zrolujte farebnú jogamatku a cesta za nájdením vnútorného pokoja sa môže začať.

 
joga collage.png Tieto štýlové kúsky na jogu nájdete napríklad v predajni Intersport či Sportisimo.
 
 

Rýchly cvik na uvoľnenie krku na záver

Tento cvik sa zíde všetkým, bez ohľadu na to, či pôjdu alebo nepôjdu do fitka. Keďže sa už ale mnohé z nás vrátili k svojim pracovným stolom a opäť trávime väčšinu dňa v jednej polohe hľadiac do monitoru, rozhodli sme sa pridať aj jeden jednoduchý a rýchly cvik na uvoľnenie svalstva na krku, ktorý si môžete pokojne urobiť aj v kancelárii. Táto jednoduchá rotácia vám pomôže zbaviť sa strnulosti a predídete vďaka nej bolesti krku i hlavy.

  1. Držte hlavu a krk vystreté, uvoľnite ramená a vystrite chrbát.
  2. Pomaly otočte hlavu do jednej strany, až kým nepocítite ťah na druhej strane krku      a ramena.
  3. Zostaňte v tejto pozícii 15 – 30 sekúnd a potom pomaly vráťte hlavu do pôvodnej polohy.
  4. To isté urobte aj na druhú stranu.
  5. Cvičenie opakujte 10 krát.