Luxusné bermudy

Ak už módu sledujete nejaký ten piatok, určite viete, že nie sú bermudy ako bermudy. Toto leto praje obzvlášť špecifickému typu bermúd – a to: elegantným, chic, až luxusne pôsobiacim dlhším krátkym nohaviciam. Bermudy by mali siahať tesne nad, pod alebo cez koleno a na párty si vyberajte také, ktoré sú z jemných, ľahkých materiálov.


Ružová oranžáda

Nie, nie je to názov nového drinku, je to farebná kombinácia, ktorá vládne trendom leta 2020. Ak ste si dodnes nevedeli túto farebnosť ani len predstaviť, je načase, aby ste jej dali šancu. Je veselá, žiarivá a pútavá, takže na párty určite nezostanete nepovšimnutá. Úžasne vyzerá na maxi šatách, rôznych patternoch či len ako kombinácia topu a sukne. Nemusíte sa báť ani doplnkov v týchto farbách.

sifon.jpg Šaty kúpite v predajni Reserved.


Výstrih na pravoboku

... a na ľavoboku tiež. Zachytili ste trend výstrihov na bokoch? Ide o výstrihy predovšetkým na šatách, umiestnené pod rebrami či na chrbte, ktoré stopercentne ozvláštnia každý outfit. Vôbec nezáleží na tom, či sú vystrihnuté šaty dlhé, či mini, či s veľkými vzormi alebo drobnými kvietkami, či jednofarebné alebo pestré, tu jednoducho platí, čím viac výstrihov, tým lepšie. Okrem luxusného dojmu si tak vytvoríte aj príjemné osvieženie.

cutout-collage.jpg Šaty kúpite v predajni H&M.


Transparentnosť v móde

Tak, ako v každej sfére života, aj v móde sa oplatí byť transparentným. A v lete 2020 o to viac, pretože práve priesvitné vrstvy sa opäť hlásia k slovu. Ideálny ľahký letný materiál na každú párty nielen okamžite zaujme, ale je aj priedušný a vzbudzuje pocit voľnosti a slobody. Stačí si prehodiť transparentné tričko či šaty cez svoj „obyčajný outfit“ a ste okamžite in. V týchto priehľadných materiáloch vás zaručene nikto neprehliadne.

transpar-collage.jpg Zľava: Reserved, Mohito.


Top podprsenka

Neľakajte sa, neradíme vám vyjsť si na párty len v podprsenke. Jedným z trendov tohtoročného leta je totiž chic súprava pozostávajúca z podprsenkového topu ladiaceho napríklad s maxi sukňou, šortkami či bermudami. Fantázii sa medze nekladú. Tieto topy výborne nahradia už známe crop topy a na párty pri bazéne sú ako stvorené, keďže evokujú plavky. A keď sa už večer ochladí, stačí si naň prehodiť štýlové sako a váš outfit sa dostane na iný level.

bratop-collage.jpg Podprsenkové topy kúpite (zľava) v Terranove a Calliope.
 
 
Či ste odvážnejšie a rozhodnete sa pre mini top alebo priesvitné materiály, alebo radšej stavíte na istotu a nahodíte elegantné bermudy, hlavne si nezabudnite užiť leto a párty na ktorú, veríme, že sme vás navnadili a inšpirovali.