Teplučká flanelka

Že flanelová košeľa je dobrá len pod kabátom? Omyl. Najnovšie trendy ukazujú, že ju treba ukázať aj v zime, a to rovno vo forme kabátu. Preto sa módni návrhári postarali o to, aby sa z obyčajnej flanelovej košele mohol stať plnohodnotný kabát, ktorý je mäkučký, teplý a originálny. Výborne sa kombinuje s rifľami, ale aj šatami, výber je len na vás. 

kosela.jpg

Zľava: Reserved, H&M


Na mäkko!

Aj vy ste na mäkko zo všetkých myších kožúškov a kabátov, ktoré z vás urobia plyšového medvedíka? To sa práve v roku 2021 hodí, pretože kabáty a bundy z umelej kožušiny sú stále horúcim trendom do studených dní. Okrem toho, že je v nich úžasne pohodlne, tak sa dajú kombinovať s takmer hocičím. Hodiť ho môžete rovnako na elegantné plesové šaty, ale aj na roztrhané rifle s bagandžami.

makky_kolaz.jpg

Zdroj: H&M, Mohito


V prešívanom paplóniku

Kedysi sme sa kabátom, pripomínajúcim skôr paplóny bez obliečky skôr vysmievali. Dnes je z nich ale vážny trend, ktorý vidno na mólach známych dizajnérov a na vešiakoch uznávaných módnych značiek. Prešívané kabáty jednoducho zažívajú veľký comeback, o tom niet pochýb. Tak sa nehanbite vykročiť z davu a siahnuť po štýlových prešívaných kabátoch.

presivane_kolaz.jpg

Zľava: Reserved, Cropp


Kabát ako po otcovi

 
Najnovším trendom už nie je len nosenie „mom jeans“, „boyfriend jeans“, ale najnovšie aj takzvaných „dad coats“. Pýtate sa, čo to asi je? Odpoveď je viac ako jednoduchá: veľké, dlhé, (podľa niektorých aj staromódne) klasické vlnené kabáty. Takže všeobecne platí, čím viac oversize daný kabát je, tým lepšie. Tento minimalistický a nestarnúci kabát asi nikdy z módy nevyjde, nech ho už nazveme akokoľvek.

kabat_kolaz.jpg

Zľava: H&M, Reserved


Ak stavíte na ktorýkoľvek z týchto trendov, určite sa nenecháte okabátiť a udržíte krok s módou. Prajeme vám, aby ste prežili túto zimu v teple, zdraví a v štýlovom kabáte.