1. Leopardie vzory

Zvieracie vzory neschádzajú z prehliadkových mól už niekoľko sezón, takže bolo len otázkou času, kedy zasiahnu aj plavkový svet. Bikiny alebo celé plavky, v leopardiom vzore sa pripravte na komplimenty. 

leo collage.png

Zľava: Calzedonia, Bepon, H&M

2. Rezané

Plavky, ktoré vďaka rôznym výsekom a nepravidelným strihom rafinovane odhaľujú rôzne časti tela.  Upútajú nápaditou geometriou a táto asymetrická hra dokáže upútať pohľady bez toho, aby ste museli chodiť v miniatúrnych bikinách.

rezane collage.png

Zľava: Lisca, C&A, H&M

3. Na viazanie

Každé telo je iné a jedinečné. Tieto plavky dokážu reagovať na vašč krivky a prispôsobiť sa im. Na vrchnom diele vám viazanie umožní nastaviť dĺžku ramienok a bikiny s bočným viazaním zasa vyhovujú širším bokom. Nič vás nebude ťahať a navyše mašle vytvorené viazaním vyzerajú sexi.

viazanie collage.png

Zľava: Lindex, Lisca, Calzedonia

4. S opaskom

Plavky s opaskami boli hitom v 60. a 70. rokoch minulého storočia. Jednoduché jednofarebné plavky premenia na štýlový kúsok. Opasok pritom nemusí byť iba na dvojdielnych plavkách. Novinkou sú práve opasky na celých plavkách, ktoré pekne vytvarujú pás. 

opasok collage.png

Zľava: Bepon, Calzedonia, C&A

5. Do žlta

Čo sa týka vzorov a farieb, tento rok sa pri vode budú objavovať najmä pásiky hrajúce všetkými farbami dúhy. Hitom bude žltá farba, ktorá pristane aj neopálenej pokožke. 

yellow collage.png

Zľava: H&M, Madam Podprsenka, Calzedonia

6. Metalický efekt

Každý pobyt na slnku bude vďaka lesklému materiálu ako malá oslava. V metalických plavkách totiž budete žiariť ako čerstvo vystrelená konfeta. Ak si vychutnávate pozornosť, v plavkách s metalickým efektom budete určite neprehliadnuteľná.

metalic collage.png

Zľava: Reserved, Lisca, Bepon

7. Eco-friendly

Boj za čo najnižšiu ekologickú stopu zasiahol aj svet plaviek. Viacerí výrobcovia kládli pri nových kolekciách dôraz na to, z čoho, kde a za akých podmienok sú plavky vyrobené.

hm recyklovane.jpeg

Plavky z recyklovateľného polyesteru u nás ponúka H&M

8. Kvetinové

Nehovoríme o drobných kvietkovaných vzoroch. Viac ako tie z prírody, by mal vzor na plavkách pripomínať tapetu. Jednoznačným víťazom sú veľké štylizované kvety rôznych farieb a rastlinné motívy.

kvetinove collage.png

Zľava: Lindex, H&M, C&A


PLAVKOVÁ SEZÓNA ZAČÍNA V BORY MALL!

Neviete sa rozhodnúť, ktoré plavky vám pristanú najviac? Príďte si ich vyskúšať k nám. Všetky vyššie spomenuté predajne nájdete na jednom mieste, v obchodno-zábavnom centre Bory Mall! Navyše počas Zľavobrania, ktoré bude prebiehať od 16. do 19. mája ich môžete nakúpiť za skvelé ceny!


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom  FacebookuInstagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.