TOP rozchod

Rozídu sa v dobrom či v zlom? Odchod Británie z EU je ako koniec zlého manželstva. Kríza pri delení majetku vyústila do konfliktu a nikto ešte doteraz nevie, ako to nakoniec všetko dopadne. Najočakávanejším rozchodom tohto roka je jednoznačne Brexit. Najvyšší čas zaletieť si do Londýna, kým je ešte v EU. Poznávacie zájazdy má v ponuke aj cestovná kancelária Firo Tour, ktorú nájdete v Bory Mall na prvom poschodí.

london.png


TOP športová udalosť

Pre našinca sú to jednoznačne Majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré sa tento rok odohrajú v Bratislave a Košiciach. Po druhý krát sa staneme usporiadateľskou krajinou tohto prestížneho podujatia. A keďže hokej patrí na Slovensku medzi najobľúbenejšie športy, na 10. až 26. mája si prichystajte poriadnu fanúšikovskú výbavu – vlajky, píšťalky, šály a hlavne veľkú televíznu obrazovku. Tie najkvalitnejšie nájdete v Nay Elektrodome, kde tradične pripravujú k tomuto podujatiu špeciálne zľavové akcie. Nech Bože dá, nech Bože dá, veď my na to máme!

7.jpg


TOP filmové premiéry

Rok 2019 sa bude niesť v znamení viacerých dlhoočakávaných filmových premiér. Tešiť sa môžu najmä rodiny s deťmi. Už vo februári bude mať svetovú premiéru tretie pokračovanie kasového trháku Ako si vycvičiť draka s názvom - How to Train Your Dragon: The Hidden World, v ktorom sa Štikút predstaví ako vládca Berku a jeho drak Bezzubý sa zamiluje do bielej dračice. Spolu budú musieť čeliť novým hrozbám a vydať sa do magického sveta, aby zachránili ten svoj. Ďalším skvelým filmovým kúskom je pokračovanie Lego Movie 2: The Second Part. V júni si nenechajte ujsť Toy Story 4 a v júli nového Levieho Kráľa.

3.jpg

Skutočné šialenstvo prepukne v novembri, kedy na filmové plátna dorazí pokračovanie príbehu kráľovny Elsy - Frozen 2. Tiež ste sa báli Zubatej v močiari a držali palce Jakubovi a Alžbetke? Ku koncu roka sa dozviete či mali šťastie na večnú lásku. Do kín sa totiž dostane Perinbaba 2. Dospelí, ktorí vlastne ostali stále trochu deťmi, už určite od radosti tasia meč Luka Skywalkera, pretože v decembri je nachystaná premiéra nekonečnej ságy Star Wars: Episode IX. Všetky filmy si budete môcť vychutnať v najvyššej kvalite v Cinemax Bory Mall.

6.jpg

TOP technologická udalosť

Najočakávanejšou udalosťou všetkých fanúšikov moderných technológií je určite konferencia CES, ktorá sa koná každoročne začiatkom januára v americkom Las Vegas. CES je skratkou pre Consumer Electronics Show (Výstava spotrebnej elektroniky) a všetky popredné technologické spoločnosti na nej predstavujú svoje zariadenia a novinky. Tento rok upútala fashion značka Michael Kors, ktorá predstavila svoje smart hodinky Access Sofie 2.0. MK hodinky.jpg


Ak považujete skladanie prádla za hroznú nudu, určite vás poteší Foldimate, ktorý to spraví za vás.

Foldimate.jpg

Samsung zasa ukázal hviezdu medzi televíznymi obrazovkami Q900 QLED 8K, ktorá je tak obrovská, že sa pomaly približuje k filmovému plátnu. Čoskoro si ju môžete prísť pozrieť aj do Samsung predajne v Bory Mall.

qled.jpg

Športová značka Under Armour odhalila nové bezdrôtové slúchadlá Flash, špeciálne vyvinuté pre bežcov, ktoré sa automaticky pripoja k vášmu mobilu pomocou Bluetooth.

under armour.jpg

Novinky a najnovšie technologické vychytávky nájdete u nás v obchodoch Nay Elektrodom, iStyle alebo Mi Store.


TOP politická udalosť

Kto ešte nebol prezidentom, nech sa prihlási u súdruha Žinčicu. Pozmenená slávna veta od Jula Satinského sa vzhľadom na počet prezidentských kandidátov určite hodí. Tento rok si budeme voliť, kto bude našou hlavou štátu na ďalšie štyri roky. Snáď sa nám spomedzi tých spevákov, bývalých televíznych dramaturgičiek či sudcov podarí vybrať. 10.jpg

TOP historická udalosť

V novembri tomu bude už 30. rokov, odkedy sme si kľúčmi vycinkali slobodu a demokraciu. Aj keď sa môže nájsť pár frfľošov, ktorí smútia za starým režimom, dnešná mládež je nám určite vďačná. Aj preto by sme na tento sviatok nemali rozhodne zabúdať.  Vyrazte 17. novembra do ulíc a nezabudnite si zaštrngať zväzkom kľúčov. Ak ich máte málo, príďte si ich dať spraviť do TOP Servisu v Bory Mall.

9.jpg

Foto: archív firiem, TASR, Focus