Stará dobrá klasika

Deň zamilovaných môžete oslavovať už od rána. Svoju lásku môžete potešiť krásnou kyticou s originálnym a romantickým vyznaním. Kvety vždy potešia nežnejšiu polovičku. Ženu vášho srdca iste prekvapia exkluzívne kvety, ktoré vám donesú až domov. Vy sa už iba postaráte o ich výber a zaplatenie.

Hearts 1.jpeg


Sladké prekvapenie

Hovorí sa, že láska ide cez žalúdok a niečo na tom pravdy určite bude. Ak nepatríte medzi tých najlepších cukrárov či pekárov, prenechajte to radšej na odborníkov. Vyberte pre svojho maškrtníka (nezáleží na tom, či ide o ženu alebo muža) sladkosť, ktorá poteší chuťové poháriky. Každého predsa potešia sladké čokoládové bonbóny, obľúbený krémový dezert či torta, na ktorej si pochutíte obaja.


Aj ponožky môžu byť romantické

Láska je v každom z nás a počas sviatku zamilovaných je ten správny čas, aby sme si ju preukazovali ešte viac. Šíriť lásku vždy a všade môžete aj vďaka veselým ponožkám s motívom srdiečok, ktoré sú priam stvorené pre tých, ktorí sú zaľúbení a chcú lásku rozdávať všetkým okolo seba. Romantici si môžu dokonca vybrať vysoké ponožky alebo veselé ťapky. Partnera môžete prekvapiť aj krabičkou plnou lásky, ktorá poteší nielen svojim pekným balením, ale aj obsahom. Nájdete v nich dva páry srdiečkových ponožiek v červenej a modrej farbe, z ktorých je každá iná, no spolu tvoria dokonalý pár.

Hearts 2.jpeg


Spodná bielizeň, v ktorej budete spolu dokonalo ladiť

Ak sa trápite tým, akým kreatívnym darčekom prekvapíte svoju lásku, nič nepokazíte spodnou bielizňou s motívom srdiečok. Na svoje si zaručene prídu muži aj ženy. Muži majú na výber pánske boxerky či trenírky. Ženy sa zase môžu „osrdiečkovať“ vďaka vkusným nohavičkám alebo sa rovnako ako muži tiež potešiť pohodlnými trenírkami. Jemnejšia časť dvojice ich môže nosiť na spanie či ako bežné pohodlné domáce oblečenie. Pre tie dámy, ktoré nedajú dopustiť na komfotný pocit, sú tu veselé srdiečkové podprsenky. Pri veselých radovánkach či spoločnom trávení krásnych chvíľ na gauči  budete spolu zaručene dokonalo ladiť.

Valentin 1.jpeg

Viac z Dedoles portólia nájdete na www.dedoles.sk