Pozrite sa na trendy nasledujúcich mesiacov spolu so značkou Reserved a C&A. Nechajte sa inšpirovať! Svoj šatník, samozrejme, nemusíte obmieňať každú sezónu, pretože najväčším celoročným trendom je udržateľnosť. Z toho dôvodu sa nechajte módou ovplyvniť a vneste svojim obľúbeným kúskom čerstvý vánok v podobe nových kombinácií. Milé dámy, majte totiž na pamäti, že nezáleží na kvantite, ale kvalite a nadčasovosti vašich úlovkov.

spojenie_1.jpg

Zdroj: C&A

Zmes inšpirácií

Priliehavé prešívané bundy výrazných farieb či ťažšie kárované bundy v kombinácii s ľahkými saténovými topmi alebo šatami potvrdzujú tvrdenie: protiklady sa priťahujú. Obľúbený trend vrstvenia podčiarknete svetrom pod šatami alebo sukňou cez nohavice.V šatníku si nájdu miesto vlnité úplety, okrúhle aj srdcové výstrihy a najmä kontrastné goliere. Zo vzorov sa vám zatočí hlava! A to doslova, inšpiráciou tohto obdobia budú totiž vzory Op-artu.

3.jpg

Zdroj: Reserved

Dôraz na detaily

Čerešničku svojmu outfitu dáte správne zvolenými doplnkami. Tašky v štýle 90.rokov - malé, zaoblené s krátkou rúčkou alebo retiazkou. Okrem týchto mini kabeliek sa na prehliadkových mólach objavili shopper kárované tašky, ktoré svojou praktickou maxi veľkosťou potešia nejednu ženu. Jesennú tlmenú farebnú paletu tento rok dopĺňajú sýte odtiene ružovej, červenej, modrej a zelenej.

spojenie_2.jpg

Zdroj: Reserved

S ohľadom na planétu

Ak vás pri oblečení zaujíma nie len jeho vzhľad, ale najmä pôvod výroby s dôrazom na zdravie ľudí a našej Zeme zastavte sa v predajni C&A. Nájdete tam produkty s označením #wearthechange. Zelené ikony vám napovedia atribút udržateľnosti každého výrobku - výroba z certifikovanej organickej bavlny, viac udržateľných vlákien, z recyklovaných materiálov, ale aj najudržateľnejšiu kolekciu C&A.

4.jpg

Zdroj: C&A

Metafora v šatníku

Snaha preniesť prírodu do obývačiek pomocou nových štýlov, pohodlie domova pretaviť do objemného vrstvenia vhodného na vychádzky a taktiež slávnostné štýly oslavujúce život radosť a šťastie. To sú nosné piliere, o ktoré sa opiera jesenná a zimná kolekcia 2021 reťazca C&A pre dámy. Kolekcia 'Dreaming away', ktorá sa snaží preniesť atmosféru otvoreného priestoru a slobody nesie detaily prírodných scenérií a krajín, pletené vzory a štruktúrované materiály. Zobrazovaním prírody na odevoch na doma, prináša C&A vonkajší svet priamo do tepla domova. Dominujú prírodné svetlé tóny a robustné pletené kúsky, ktoré zahrejú a povzbudia pocit ženskosti.

5.jpg

Zdroj: C&A

Prešívané sety, kabáty a kockované vzory spolu s prešívanými doplnkami zaručia trendy vrstvený vzhľad, ktorý je kľúčový pre vonkajší vzhľad pripravený pre vaše ďalšie dobrodružstvá. 'Out the Door' vytvára jedinečný štýl detailmi s retrogeometrickými potlačami a vzormi.

spojenie3.jpg

Jasné, farebné, výrazné kvetinové vzory a spájanie rôznych elementov. Takto vyzerá najhravejšia kolekcia 'Poptimism'. Extravagantný vzhľad vytvorený kombináciou červených a ružových tónov, výrazných golierova kombináciou denimu s party štýlom. Hlavným ťahačom, a teda kľúčovým kúskom je vesta s nápismi a heslami.

6.jpg

spojenie4.jpg

Zdroj: C&A