Na tieto veci určite myslite

Ako zvládať horúčavy? Ísť k vode alebo sa schovať do tieňa? Prečítajte si základy, na ktoré je potrebné myslieť.

Fľašu majte vždy pri sebe

O pití vody asi nemusíme veľa písať. Najpraktickejšie bude pre vás nosiť si so sebou fľašu s vodou. Vhodné sú aj aplikácie, ktoré vám pravidelne posielajú upozornenie, aby ste sa napili vody. Poctivou hydratáciou predídete možným bolestiam hlavy a nevoľnostiam. Vyhýbajte sa sladeným nápojom. Osviežujúca limonáda z čerstvého ovocia je viac ako vítaná.

Predajňa PEPCO

Voda nie len na pitie

Kontroly u lekára, nákupy potravín alebo príjemná prechádzka po vonku? Hoďte si do kabelky mini rozprašovač s čistou vodou, ktorý môžete vždy prakticky využiť na osvieženie. Nastriekajte si chladnú vodu na tvár, ak ste bez make-upu, prípadne na ruky či nohy. Rýchle a šikovné osvieženie vás určite poteší.

Menej alebo viac?

Vždy sa obliekajte tak, aby vám počas tehotenstva bolo predovšetkým pohodlne. Radšej zvoľte ľahké materiály, ktoré sú aj počas horúceho leta vzdušné. Perfektnou voľbou sú napríklad šaty, kraťasy, blúzky alebo krátke overály z bavlny a ľanu

Predajňa Sinsay

Chystáte sa na dovolenku? 

Ak si chcete byť istá, že dovolenka počas tehotenstva je pre vás v poriadku, navštívte lekára a poraďte sa s ním. Pri cestovaní vždy zvážte, do akej krajiny vycestujete, kvalitu pitnej vody, ale aj dostupnosť zdravotnej starostlivosti či lekárov.

Aké praktické tipy ste do komentárov na Facebooku poradili vy?



Aj tieto rady sa môžu niekomu hodiť .. 😄 

Pomôžeme vám s horúcimi dňami

Vejáre, slnečné okuliare, mini fén alebo praktické fľaše na vodu? Navštívte predajňu Pepco, kde nájdete rôzne vychytávky od výmyslu sveta. V Bory Mall vás aj oblečieme - či už na pláž alebo na prechádzku s návštevou zmrzlinárne v Sinsay ale C&A nájdete trendy šaty aj blúzky.

A to ani nehovoríme o skvelej ponuke limonád v Yogi´s, Café Dias alebo Kubu. Nezabudnite aj na nejakú sladkú odmenu. V Natacha Pacal Patisserie je výber zákuskov neodolateľný a The Waffle vám asi predstavovať ani nemusíme.