Hoci partner look je nesmierne populárny najmä v Amerike, azda najznámejším párom, ktorý patrí medzi jeho vyznávačov, sú Angličania Victoria a David Beckhamovci. Keď sa objavia na verejnosti, všetko musí byť tip top a „Posh" a „Becks" si nenechajú ujsť žiadnu príležitosť ukázať, že patria k sebe. Ak sa rozprávame o ďalších celebritách a vyznávačov partner look, nesmieme nespomenúť Katie Holmes, Cindy Crawford, Goldie Hawn, Kim Kardasian, Gigi Hadid alebo Jane Fondu. Na Slovensku sa vie parádne zosúladiť napríklad manželský pár Sajfa s Veronikou.


(foto: instagram.com/sajfa)

Aj napriek tomu, že partner look nemusí byť len o pároch, stále sa teší najväčšej obľube práve u nich. Najčastejšia príležitosť sa módne zosúladiť sú spoločenské udalosti, kde si obaja partneri dajú najviac záležať na tom, čo majú na sebe. Partner look však nie vždy znamená mať identické oblečenie. „ Skôr prichádzajú do popredia prepojené outfity detailmi alebo jednoducho farbou. Typické sú aj rodinné partner looky - viď džínsy alebo ľanové nohavice a prúžkované tričko, ideálne s klobúkom. Obľúbené sú aj čierno-biele kombinácie, prípadne outfity tón v tóne ," približuje trendy partner looku stylista Marián Hornyák.


(foto: Mango)

Pri partner looku sa fantázii medze nekladú a je možné spojiť aj dva rôzne štýly ako napríklad business alebo business casual, pripadne športový. „ Ide skôr o zladenie atmosféry - štýlu. Aby bolo na prvý pohľad jasné, že patríme k sebe ," vysvetľuje Marián Hornyák. Pri partner look je dôležité, aby všetko vychádzalo z vás. Nič nerobte nasilu, v oblečení či outfite partner look sa musíte cítiť ako vo vlastnej koži. V opačnom prípade to nemusí dopadnúť dobre.


(foto: Bleble)

A aké sú odporúčania odborníka a súčasné trendy? „ Najjednoduchšie sa partner look vystavia zo základných (ako ich nazývam ja - žolíkov) kúskov šatníka oboch partnerov. Napríklad biele tričko alebo košeľu, ktorú má asi väčšina, môžeme skombinovať s nohavicami, sukňou a doplnkami v jednej farbe. Alebo spomenuté prúžkované tričko s džínsami, či total black oblek s čiernou košeľou a malé čierne šaty... Nemusí to byť „do bodky" rovnaké oblečenie, ide o prepojenie a ako som už spomínal o zladenie atmosféry ," dodáva Marián Hornyák. Či sa už rozhodnete partner look vyskúšať alebo nie, v každom prípade vám držíte palce. Veríme, že sa v tomto outfite budete cítiť dobre a vaše okolie či kamaráti to ocenia.


(foto: Mango)