Čierny evergreen

Myslíte, že čierna farba by mohla niekedy vyjsť z módy? Ani náhodou. Potvrdzuje sa to každý rok na mólach popredných módnych prehliadok. Čierna jednoducho nikdy nezošedivie a nezovšednie, takže na ňu môžete s bez obáv staviť. Stačí si vybrať šálik z obľúbeného materiálu či strihu a ste v suchu. (a teple.)

Cierne satky.jpg Nájdete v H&M a C&A
 

Prekárajte zimu károm

Podobne ako čierna farba, ani kárový vzor len tak ľahko neopustí svet módnych trendov. Môžete ho zladiť takmer ku všetkému a môžete si byť istá, že budete vyzerať štýlovo. Káro v poslednom čase zažíva veľký comeback, tak sa nebojte po ňom siahnuť, či už v sivej, červenej, zelenej alebo tmavomodrej farbe, záleží len od vášho vkusu.

BeFunky-collage.jpg Nájdete v Mohito
 

Nude nie je nuda

Ďalšími farbami tohto roka sú jemné, telové či púdrové tóny, z anglického slova nude, teda nahý. Ak nechcete, aby váš šál bol ústredným prvkom vášho outfitu a chcete upútať pozornosť niečím iným, vyberte si preň neutrálnu farbu, akou je napríklad béžová, ťavia, piesková, krémová, bledoružová či biela. Výborne vyniknú v kombinácii s džínsovinou alebo tmavými nohavicami.

nude_saly.jpg Nájdete v Kara a House


Nechajte si popliesť hlavu

Aká by to bola zima bez pletených vzorov? Podľahnite trošku romantickej atmosfére zimy a zahaľte svoj krk do teplučkého a mäkučkého pleteného šálu. Vôbec nezáleží na farbe či veľkosti, pletené vzory budú vždy in a nebude to inak ani tento rok. Či siahnete po obrovskom oversized šále alebo sa zababušíte do menšieho, praktickejšieho, môže vás hriať pocit, že ste chránená pred krutou zimou a zároveň držíte krok s módou.

BeFunky-collage_pletene saly.jpg Nájdete v Reserved


Dookola a donekonečna

Aj tento rok sa na módnej scéne bude objavovať tento prakticko-štýlový trend nekonečných šálov či šatiek. Nájsť ich môžete v nekonečnom množstve prevedení – od vlnených, cez kašmírové, až po bavlnené či hodvábne, zaručene si vás obmotajú okolo prsta. Ľahko sa nosia, nemusíte sa trápiť so správnym viazaním a zaručene vás zahrejú.

  BeFunky-collage_okruhle saly.jpg Nájdete v  House, Cropp a Terranova


Dobrého býva veľa

Maxi šál – maxi radosť! Zachytili ste aj vy trend šálov väčších ako ich samotné nositeľky? Obrovské šály vás nielen urobia štýlovejšou, ale vám aj zabezpečia maximálne pohodlie a teplúčko, ktoré sa v týchto mesiacoch veru hodí. Nosiť sa dajú na nekonečné množstvo spôsobov, fantázii sa medze nekladú, niekedy vám dokonca môžu poslúžiť aj ako deka či poncho.

BeFunky-collage_dlhe saly.jpg Nájdete v  Reserved
 

Tak sa nenechajte ošáliť zimou, ale poriadne sa zamotajte s tými najtrendovejšími kúskami, ktoré nájdete aj v našom nákupnom centre Bory Mall.

Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.