Netradičné sánky Kto tvrdí, že v zime nie je čo robiť, ten sa len neoboznámil so všetkými možnosťami . Bohatá snehová nádielka ponúka viacero nápadov. Spomeňte si, ako ste sa v detstve jašili v snehu... Doprajte si tento zážitok aj dnes, kúpte si vo vianočných výpredajoch parádne sánky a poďte na to!
Snowbiking Milovníci bicyklovania už nie sú viac odkázaní na pozeranie z okna, či už sa náhodou neoteplilo. Ak dokážete jazdiť na bicykli, zvládnete ľavou zadnou aj snowbiking. Je to vhodné aj pre deti, ktoré nevedia lyžovať , ale chcú si tiež užiť sneh.

Snežnice Obujte si snežnice a vydajte sa na potulky zasneženou prírodou. Turistika na snežniciach vznikla pôvodne ako pomoc pre poľovníkov a horskú službu. Dnes sa už organizujú rôzne výlety a inštruktážne tréningy, ktoré vám sprostredkujú tento jedinečný zážitok.

Snowkiting Do zoznamu extrémnych zimných športov sa zapísal napríklad snowkiting. Rozhodne to nie je nič pre slabšie povahy. Jedná o lyžovanie na svahu spôsobom, akým sa to vykonáva v lete na vode. Ešte šialenejším športom je ľadové potápanie. Tu už ide o skutočné hazardovanie so životom, pretože sa z ľadovej vody musíte dostať von cez otvor v ľade a istí vás len lanko.

Ľadové korčuľovanie Ak ale práve vy patríte k tým, ktorí sa venujú skôr tradičným športom, poďte si užiť korčuľovanie. Verejné klzisko je dostupné zadarmo v Bory Mall (vchod pri prevádzke Runway). Dokonca si môžete zadarmo požičať aj korčule a zahriať sa horúcou čokoládou pritom v niektorej z kaviarní.