Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Svoje priateľstvo prejavujú nekonečnou oddanosťou a majú aj vynikajúci vzťah k deťom. Práve typické vlastnosti tohto zvieraťa sa premietnu aj do tohto roka. Čínsky horoskop je totiž založený na 12-ročnom cykle a rok v znamení nášho štvornohého priateľa bude trvať od 16. februára do 4. februára 2019 .

Spojencom pre rok 2018 bude jangová zem ,a preto ho budeme považovať za rok Zemského psa. Spojenie jangovej zeme a psa vytvorí jeden z najpríjemnejších vládcov celého 60 ročného cyklu . Pripravme sa na rok nečakaných zvratov, ale aj prosperitu a šťastie v manželstvách.

Ak máte pocit, že vám v živote chýba odhodlanie, práve to je jedna z vecí, ktoré by nám tento rok mal priniesť. K tomu pevná vôla a vytrvalosť nám pomôžu dosiahnuť stanovené ciele a naplniť naše túžby. Umožní nám posilniť rodinné vzťahy , ochrániť domov a tiež spoznať, kto je naším priateľom alebo naopak nepriateľom.


Čo to pre nás znamená? Rok 2018 bude rokom slobody, ale zároveň aj vyčerpávajúci . Mali by sme preto vo zvýšenej miere dbať na naše zdravie - zdravo sa stravovať a športovať. Predpokladá sa, že ľudia sa budú viac zabávať a užívať si život. Začnime rovno oslavami nového čínskeho roka , ktoré sa uskutočnia vo veľkom štýle 11. februára v Bory Mall !