Za comeback týchto žiarivých odtieňov na módnu scénu môže Kim Kardashian. Nasledovali ju jej sestry, potom Rihanna, Ashley Graham a ďalšie štýlové celebrity, ktoré spustili neónovú lavínu. Na instagrame vyzerajú outfity obsahujúce tento trend jednoducho, no nakombinovať to nie je úplne easy. Ak niekde naozaj platí, že menej je viac, tak práve tu. Čiže ako na to?

ako-nosit-neon-bory-mall-blog-2.jpg


1. Ak ste v tom nováčik, siahnite najprv po doplnku. Krikľavá zelená, či žltá vyzerá dokonalo napríklad s béžovou a pri správnej kombinácii s basic outfitom to vie pôsobiť dokonca dosť elegantne.


ako-nosit-neon-bory-mall-blog-3.jpg


2. Ak ste trochu zbehlé a trúfate si na neónový outfit, choďte do toho. Zvoľte však buď len vrch, alebo spodok. Je to na vás, no myslite na týchto pár pravidiel: Neónová farba svedči skôr ľuďom s opálenou pokožkou. Ak je vaša koža bledá, a nebodaj máte ešte aj ryšavé vlasy, neónky si ponechajte radšej len na doplnky.


ako-nosit-neony-bory-mall-blog-4.jpg


 
 
3. Žltá nie je vaša farba a zo zelenej sa vám obracia žalúdok? Potom siahnite po inom odtieni neóniek. Na výber je ich niekoľko!


ako-nosit-neony-bory-mall-blog-5.jpg



4. Nosilo sa to vtedy, nosí sa aj dnes. Neónové plavky sú 80s klasika a ako sme už spomínali, na opálenej pokožke budú vyzerať naozaj wow. Určite však počkajte, kým vám nabehne aspoň slabé opálenie, inak bude efekt neónu opačný.


ako-nosit-neony-bory-mall-blog-6.jpg



5. Ak vás ani jedno z hore uvedených nezaujalo, je tu stále ešte neónový make-up! Či už pery, tiene alebo lak na nechty - aj to sa ráta!


ako.nosit-neony-bory-mall-blog-7.jpg


Všetky neónové kúsky sme pre vás vybrali v Bory Mall. Nájdete ich v obchodoch Mohito, Calzedonia, Reserved, Primadonna, Ninewest, Pinterest, Instagram
 
 
 
Zdroj: H&M, Mohito, Calzedonia, Reserved, Primadonna, Ninewest, pinteres, instagram


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.