Taška na knižky

Neviete, akú knihu by ste darovali svojim knihomoľským priateľom? Nevadí, darujte im tašku, v ktorej si budú môcť nosiť všetky knižky, ktoré sa im len zapáčia. Taška dá všetkým naokolo na známosť, že dotyčný je sčítaný a zároveň sa stane praktickým pomocníkom pri nákupoch.

panta.png

Kúpite v Pantha Rhei.


Výbava Malých princov

Kto by nepoznal a nemiloval krásny a poučný príbeh Malého princa? Urobte radosť sebe či niekomu blízkemu so smaltovou fľašou s líškou, aby vám pri čítaní nevysmädlo. K tomu sa zaručene hodí aj záložka s Malým princom, aby ste sa v príbehu nestratili.

princ-collage.png Záložku ponúka kníhkupectvo Panta Rhei, termosku nájdete v obchodíku Pokrok.


Dobrá knižka potrebuje pohodlie

Nájdite si pohodlné kreslo či pohovku, oblečte svoje obľúbené mäkučké ponožky, župan či pyžamo, prikryte sa teplou dekou a čitateľské dobrodružstvo sa môže začať. Aby ste svoje pohodlie dostali na ešte vyšší level, zaobstarajte si mäkký vankúš. Dajte si ale potom v takom pohodlí pozor, aby ste nezaspali.

hm-collage.png

Kúpite v H&M Home.


Hlad po príbehoch

Zamlsajte si pri čítaní trochu zdravšie a siahnite po nejakých bezlepkových krekroch, sušenom ovocí, či surovej zelenine. Aby sa vám nestalo, že sa do príbehu tak „zažeriete“, že pri tom nevedomky zjete zbytočné množstvo čokolády a s ňou i kalórií, ktoré by ste neskôr ľutovali. Dobré je tiež vyberať si také dobroty, ktorými si nezamastíte či nepofarbíte listy svojej obľúbenej knižky.

zemanka.PNG Širokú ponuku bio sušienok nájdete v predajni Bio Park v Bory Mall.


Káva, čaj či kakao?

Aký nápoj chutí k čítaniu najviac vám? Nezáleží na tom, ktorý si vyberiete, ide o to, aby ste si vytvorili pohodlnú, uvoľnenú atmosféru a zohriali sa na tele i duši.

caj-collage.png V predajni Oxalis v Bory Mall nájdete nielen krásne šálky ale aj rôznorodé kávy a čaje.


Veríme, že sme vás aspoň trochu naladili na čítanie, nezabudnite, že marec je predsa mesiac knihy. Ak sa stále neviete rozhodnúť, čo čítať alebo už máte doma všetko prečítané, zastavte sa u nás v Bory Mall 21. marca na knižnom SWAPe a povymieňajte si knižky i knižné zážitky.