Kde si môžem dať najlepšie vyšetriť oči? Pre vyšetrenie zraku stačí zájsť do zrakového centra. Odporúčame také, kde sa spája oftamologická ambulancia zároveň s očnou optikou. Je to sofistikovaný koncept, kde sa vám venuje očný optik aj optometrista zároveň. Ešte ste o takej nepočuli? Ak vám niečo hovorí značka Carl Zeiss, tak práve v exkluzívnom partnerstve s jej výrobkami sa na Slovensku otvorila očná optika Zeiss Vision Center . Oftalmologická ambulancia v Bory Mall bude pre vás aj vaše deti k dispozícii od novembra. Čo môžeme od takejto návštevy čakať?



Zoznámte sa - Zeiss Vision Center. Ak navštívite Zeiss Vision Center , je to jediná optika svojho druhu na Slovensku, ktorá aplikuje súčasné vyšetrovacie postupy za použitia najmodernejšieho vybavenia v odbore optiky a oftalmológie. Takže ak ste na svoj zrak už dlhšie nemysleli, naša rada je: dajte si ho odborníkmi skontrolovať. Venovať sa vám budú oční optci/optometristi, ktorí svoje vzdelanie v oblasti optometrie doplnili navyše školením priamo predstaviteľmi nemeckej spoločnosti Zeiss. A čo je lepšie, ako zveriť svoje oči najlepším...



Nové okuliare či šošovky?
Potešili by vás krásne nové rámy? Nájdete tu najnovšie kolekcieň, všetky len z roku 2017. Okuliare máte do 1 hodiny, pričom môžete sa pozerať, ako sa vaše okuliare vyrábajú! To ste ešte nevideli? Uvidíte. Prezradíme vám, že do konca roka máte službu merania zraku na najmodernejších prístrojoch v cene okuliarov. A v čom sú jedinečné práve šošovky tejto značky? Vďaka moderným technológiám je možné zvoliť individuálne okuliarové šošovky pre tých najnáročnejších klientov. "Zeiss je náskok vďaka technológiám. Treba si uvedomiť, že vaše oči sú jedinečné, rovnako ako odtlačky prstov. Optike rozumieme, oči sú našim poslaním" , vysvetľuje Peter Šauer, očný optik a optometrista v Zeiss Vision Centre.



Akú technológiu vyšetrenia očí odporúčame? V akom stave sú vaše oči si overíte hĺbkovým profilom vášho zraku, ktoré inak môžeme nazvať vašim osobným optickým mapovaním. Výsledky potom zosúladíte s predpísaním dioptrií. Najmodernejší prístroj i.Profiler® Plus urobí až 1500 meraní pre jedno oko. Pomocou ZEISS technológie i.Scription® vám potom na stotinu dioptrie stanovia vaše potreby dokonale v súlade s vaším zrakom.



Krásu vnímame očami!
Zdravie a krása idú ruka v ruke. Navyše, krásu vnímame očami. Zameriavajme sa viac na pekné veci a vytvárajme si takú realitu, akú chceme. Ako ešte môžeme viac potešiť naše oči, okrem toho, že im doprajeme kvalitné vyšetrenie? Doprajte im potešenie na veľtrhu krásy a svadobných inšpirácií Bory Beauty & Wedding Show . Počas tohto víkendu 21. - 22. sa môžeme tešiť na módne prehliadky, prezentácie a workshopy dekoratívnej kozmetiky, vlasového stylingu a beauty produktov a tiež na finále súťaže krásy Queen Beauty Universe SK&CZ 2017! Dámy, zahoďte skromnosť, zoberte svoju mamu, kamošku či svojho drahého a príďte si užiť „beauty day"! Program nájdete tu .