Beh Vedci prišli na to, že ak budete denne bežať len päť minút, má to priaznivý účinok na dĺžku vášho života. Hodina behu denne by vám mala zaručiť dlhší život o ďalších sedem rokov. Podľa najnovších štúdií je práve beh športom, ktorý má najpriaznivejšie účinky na dĺžku nášho života. Beh znižuje riziko predčasného úmrtia až o štyridsať percent.

Jóga Hovorí sa, že: „predsieňou ticha je relaxácia." Ľudia, ktorí nepoznajú jógu, si pod pojmom relaxácia často predstavujú vypnúť od povinností, zapáliť si cigaretu, dať si kávičku či vypiť si alkohol. Jóga však prináša oveľa viac, je to liek na telo i dušu. Je to vedomé postupné uvoľňovanie svalového napätia - svalového tonusu, uvoľnenie psychických napätí vo vedomí i v podvedomí človeka. Jóga vám zaručene skvalitní a predĺži život.

Bojové umenia Vedeli, že človek stresom, psychickým tlakom, hnevom alebo inými negatívnymi emóciami "spaľuje" dôležitú životnú silu Čchi? Spôsobuje to jej nahromadenie a následné zablokovanie plynulého prietoku do telesných orgánov. Je veľa spôsobov, ako môžeme túto životnú silu v tele "rozhýbať". Jedným z nich je orientálne bojové umenie. Ak ste už počuli o tradičných čínskych bojových umeniach, jedným z nich je Čchi-kung a toto energetické cvičenie sa stalo už veľmi obľúbeným aj na Slovensku.

Iné športy, ktoré „nabíjajú" životom Existujú samozrejme aj ďalšie športové aktivity, ktorých účinky významne vplývajú na naše zdravie a dlhovekosť. Z tých bežne dostupných sú to aerobik, bicyklovanie, futbal, raketové hry a plávanie. Zo štúdií vyplýva, že vďaka arerobiku sa znížilo riziko smrti u 27 percent ľudí, vďaka futbalu u 18 percent, u 15 percent vďaka bicyklovaniu, vďaka raketovým športom u 47 percent ľudí a 82 percent ľudí si znížilo riziko vďaka plávaniu.

Módne športové oblečenie Sme za to vyskúšať rôzne typy športov a zistiť benefity, ktoré nám ponúkajú. V Bory Mall si môžete vyskúšať aerobik, fitness, jógu aj iné druhy cvičení v GOLEM CLUBE . Vyberte si svoj obľúbený šport alebo cvičenie a užívajte si ho aspoň trikrát týždenne. Užívajte si zdravý a dlhý život. Ako povedal známy tenista Björn Borg: "Pokiaľ máte strach z prehry, nezaslúžite si vyhrať". Mimochodom, tento fenomentálny tenista preniesol svojho športového ducha do kolekcií spodného prádla a oblečenia. Značka BJÖRN BORG prináša pre odvážnych výrazné farby, potlače a nezameniteľný dizajn a pre konzervatívnejších športovcov jednofarebné spodné prádlo, ktoré vám zabezpečí pohodlie a príjemný pocit. Nájdete ju už aj v Bory Mall.