Až po členky

Najväčším tohtoročným hitom sú určite maxišaty. Väčšinou majú voľný pohodlný strih a hodia sa nielen na prechádzku do mesta, ale aj do práce. Ich výhodou je okrem dokonalého pohodlia aj to, že si k nim môžete obuť prakticky všetko. Od sandálov, tenisiek, drevákov až po lodičky. Zo vzorov letia kvetinové a geometrické potlače. Odvážnejšie môžu siahnuť po zvieracích vzoroch.

poclenky_kolaz.png

Zľava: Reserved, H&M, Lindex


Vracia sa aj batika, ktorá už nie je iba pre lesné žienky. Tento rok sa objavila na viacerých svetových módnych prehliadkach. Taktiež sú vítané čipky a veľké volány.

batika_kolaz.png

Zľava: Reserved, H&M, Desigual


Krásne nôžky

O ženách v krátkych sukniach spievali mnohí. Sú lákadlom pre všetkých mužov. Túto sezónu by vám v šatníku nemali chýbať rafinované krátke šaty áčkového strihu a tiež šaty so strihom presýpacích hodín, ktoré nechajú vyniknúť váš úzky pás a skvele kryjú aj širšie boky. Trendom sú voľné šaty s previazaným pásom, ktoré dokážu skryť aj kilá navyše.

krasnenozky_kolaz.png

Zľava: H&M, Desigual, Reserved


Šaty podľa postavy

Nie každá sme vysoká a štíhla. Pri nákupe šiat sa neriaďte iba tým, ktoré vám padnú do oka na perfektne tvarovanej figuríne. Berte do úvahy aj vaše telesné proporcie. Ak máte drobnú a štíhlu postavu, vyhnite sa maxišatám po zem a zvoľte radšej kratšie šaty.

nizke_kolaz.png

Zľava: Lindex, C&A, S.Oliver


Atletickej postave pristanú šaty rovného strihu, ale aj tie zvýrazňujúce pás, ktoré sa postupne dole rozširujú.

atlet_kolaz.png

Zľava: Orsay, Desigual, S.Oliver


Ženy s výraznejšími krivkami, teda postavou alá presýpacie hodiny, vyniknú v obtiahnutých modeloch.

bodycon_kolaz.png

Zľava: Next, Orsay, H&M


Ak máte postavu ako jablko, vyhnite sa práve obtiahnutým kúskom a zvoľte voľnejší strih.

plusize_kolaz.png

Zľava: Next, Lindex, C&A


Čo sa týka dĺžky, okrem maxišiat bude in najmä dĺžka po kolená.

pokolena_kolaz.png

Zľava: C&A, Next, S.Oliver


Máme všetko, čo hľadáte!

Zoberte kamošku, mamu, tie odvážnejšie aj trpezlivého partnera a príďte si do Bory Mall vyskúšať letné šaty z najnovších kolekcií. Či už ste štíhla, vysoká, alebo nízka, Bory Mall ponúka široký výber šiat pre každú postavu. Možno nejaké padnú do oka práve vám.


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom  FacebookuInstagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall