Katee Sackhoff

Americká herečka je už na prvý pohľad vzdialená od neviniatka. Hviezda známa ako predstaviteľka Starbuck zo sci-fi seriálu Hviezdna loď Galactica (2004) i zo sitcomu Teória veľkého tresku (2007), má okrem herectva ďalšiu veľkú vášeň – motorky. Rodáčka z Oregonu pomáhala založiť charitatívnu organizáciu zameranú na propagáciu motoriek a životného štýlu s nimi spojeného. 

Pink

Žena mnohých tvárí, ktorá vás v jeden moment dojme romantickou baladou a o pár sekúnd zas prekvapí rockovou nádielkou, je nepochybne Pink. V prípade uznávanej umelkyne sa rovnako ukázalo, že najlepšie piesne píše sám život a vzťahové turbulencie s manželom Carey Hartom jej okrem milovaných detí priniesli aj hudobné úspechy. Asi nebude ťažké uhádnuť, čomu sa Pink najradšej venuje vo voľnom čase. Motorky k jej nespútanému imidžu predsa dokonale pasujú.

cizmy a motorka.jpg

Zdroj: pixabay.com

Marisa Miller

Supermodelka, ktorá vám svojou krásou vyrazí dych. A nielen to. Ikonická kráska je názornou ukážkou, že príťažlivé ženy a silné stroje k sebe odjakživa patria. Modelka, známa napríklad z pózovania pre americký magazín Sports Illustrated, lásku k motorkám deklarovala tiež spoluprácou so spoločnosťou Harley Davidson, kde pôsobila ako prvá hovorkyňa vôbec.

Jewel

Ďalšou fanúšičkou motoriek je naoko krehká speváčka Jewel. V jednom z rozhovorov sa vyjadrila k hlavnému rozdielu medzi šoférovaním automobilu a jazdou na motorke: „Keď sedím v aute, môžem nechať myseľ blúdiť, myslieť na prácu, pokojne napísať skladbu. Akonáhle som však na motorke, koncentrácia a bezpečnosť sú na prvom mieste. Pocit z jazdy napĺňa všetky moje zmysly a to je úžasné.“ 

Beyoncé

Dokonalé rande s manželom v podaní r´n´b divy? Určite je spojené s jazdou na motorke. Beyoncé a Jay-Z preferujú na dovolenkách tento druh dopravy, čo už v priebehu rokov zachytil nejeden paparazzi fotograf. Zaujímavé je, že motorka, na ktorej boli videní počas pobytu na Jamajke, bola neskôr ponúknutá na predaj za vyvolávaciu cenu 40 000 amerických dolárov.

Nancy Sinatra

Inou známou celebritou, pre ktorú motorky predstavovali v mladosti jednu z najväčších slabostí, je speváčka Nancy Sinatra. Možno si ju pamätáte z filmu The Wild Angels z roku 1966. V snímke, ktorej dej mapoval práve život motorkárskeho gangu, hrala priateľku jeho vodcu. Vo filme s ňou účinkoval aj nedávno zosnulý herec Peter Fonda.

Maria Costello

Nie je ani obdivovanou herečkou a ani speváčkou, no do nášho prehľadu právom patrí. Maria Costello sa stala prvou pretekárkou, ktorá na motorke zdolala ostrov Isle of Man a to dokonca v rekordnom čase. Držiteľkou rekordu bola dlhých sedem rokov. 

Miley Cyrus

Motorkám sa nevyhýba ani speváčka Miley Cyrus. Preč sú časy, keď sme si Miley spájali so sladkou televíznou postavou Hannah Montana. Bývalá detská hviezda teraz púta pozornosť najmä zvrhlosťami, kontroverznými koncertmi a milostnými románikmi. Navštevovala katolícku školu, z ktorej ju pre zlé správanie vyhodili. Pohár trpezlivosti definitívne pretiekol, keď bola prichytená na skútri patriacemu jednej z učiteliek. Láska k dvojkolesovým vozidlám jej odvtedy ostala. 

Kate Hudson

Obľúbená herečka privoňala k motorkám vďaka filmu. Nechcela totiž, aby za ňu v motocyklových scénach zaskakovala dablérka. Po čase priznala: „Naučiť sa jazdiť na motorke bolo naozaj ťažké. Ale mala som skvelého učiteľa. Začali sme na malom špinavom bicykli Yamaha, potom sme siahli po väčších strojoch, páčil sa mi Harley 880. Naše lekcie netrvali príliš dlho. Pomohli mi roky strávené na ranči, kde sme s partiou jazdili na trojkolkách.“

Motorkarka.jpg

Zdroj: pixabay.com

Tému motoriek nespomíname náhodou! Touto cestou by sme Vás radi pozvali na blížiace sa podujatie.


Pozvánka na akciu:

Bory Mall pozýva všetkých milovníkov dvojkolesových či štvorkolesových tátošov, lodí aj lietadiel už tento víkend na Motosalón Bory 2019!
Aj tohtoročný Motosalón Bory 2019 sa uskutoční v priestoroch nákupného centra Bory Mall a sľubuje nevšedný zážitok, exkluzívne výstavné premiéry, množstvo špecialít i možnosť zapojiť sa do lákavej súťaže o JEEP na víkend!
 
Všetky bližšie informácie nájdete TU.
 
Pridajte si event aj do svojho kalendára na Facebooku.


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.