Originál si získal srdcia divákov po celom svete vďaka sympatickému rodinnému príbehu a skvelému výkonu nesmrteľného Robina Williamsa. Po vyše dvadsiatich rokoch sa Jumanji dočkalo pokračovania s podtitulom Vitajte v džungli. Hlavnými ťahúnmi filmu sa stali bývalý wrestler Dwayne “The Rock” Johnson a komik Kevin Hart. Snímka veľmi voľne nadväzovala na populárny originál a zaznamenala výborný finančný a kritický úspech. Dva faktory, ktoré lační producenti len tak ľahko neprehliadnu. Preto momentálne nájdeme v kinách tretí diel z vydarenej série s názvom Jumanji: Ďalší level.

 

Ubehol rok od kedy sa našim štyrom hrdinom úspešne podarilo prekonať náročnú video hru. Nedobrovoľne sa však musia vrátiť späť, aby zachránili svojho kamaráta a rovnako aj Jumanji. Hra sa však nečakane zmenila a kvarteto dobrodruhov musí čeliť novým výzvam a nebezpečným prekážkam. Zvládnu sa prebiť ďalším levelom a úspešne dokončiť nekompromisnú hru?

Najnovšie Jumanji stavilo na vydarený koncept predchádzajúceho filmu, ale zároveň tvorcovia vniesli do deja zopár osviežujúcich elementov, aby divákom zabezpečili staronový zážitok. Príbeh snímky je prakticky kópiou Vitajte v džungli, len v novom šate. V tomto prípade však nejde o negatívum a publikum si opätovne užije jazdu plnú akcie a dobrodružstva.

jumanji-dalsi-level-01.jpg

Hviezdny herecký ansámbel podal zase raz skvelý výkon a chémia medzi jednotlivými protagonistami funguje prirodzene. Najnovší členovia tímu veľmi ľahko vkĺzli do naolejovaného a fungujúceho hereckého stroja.

Výborná je výprava filmu a publikum sa tak pozrie do najrôznejších kútov vymysleného sveta. Od pieskových dún až po zasnežené vrchy hôr, naši hrdinovia sa prebrodia cez najrôznejšie scenérie a exotické prostredia.

jumanji-dalsi-level-04.jpg

Ak by som mal mať nejaké výčitky, smeroval by som ich na slabšie vizuálne efekty. Tie boli miestami veľmi očividné a okato vytŕčali zo snímky. Nie však až do takej miery, že by bolo nemožné sa pozerať na gigantické strieborné plátno. Keď si chceš užiť príjemný a oddychový zážitok v kine, Jumanji: Ďalší level je skvelým spoločníkom. Najideálnejšie je si ho užiť v najlepšom kine na Slovensku, a tým je CINEMAX Bory Mall. Maximálny filmový zážitok ti zabezpečí IMAX kinosála, v ktorom sa Jumanji zmení na dychberúce a neskutočné dobrodruštvo. Vrhni sa tak do okúzľujúceho, ale nebezpečného sveta v Ďalšom leveli.

Zdroj foto: CINEMAX

Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.