Vyfarbite sa

Aby ste mohli udržať krok s módou, základom je správny výber farieb. Toto leto bude patriť jemným, prírodným farbám (a taktiež i materiálom) akými sú mandľová, žltá či oranžová. Ak chcete v lete zažiariť, siahnite po kúskoch v metalických odtieňoch kovov, modrej či ružovej. Samozrejme, tak ako každé leto, nezabúdajme na nadčasové letné farebné „must have“, akými je modrá, biela, béžová či hnedá.


V sieti

Nechajte sa chytiť do siete módnych trendov a zaraďte do svojho šatníka háčkované materiály, úplety a letné „štriky“. Hitom tejto sezóny je makramé, a to v akejkoľvek podobe. Prepadnite tomuto ošiaľu z uzlíkov a visiacich strapcov aj vy a zožeňte si ich vo forme doplnkov, opaskov, tašiek, doplnkov, bižutérie či dokonca topánok.


Povedzte to tričkom

Čo na srdci, to na tričku. Nehanbite sa vyjadriť to, čo vám leží na srdci, či je to už veľký odkaz pre ľudstvo alebo obyčajný vtip. Toto leto praje vyjadrovaniu názorov prostredníctvom módy, preto si určite zožeňte nejaké z takzvaných Statement T-Shirts a ukážte, čo je vo vás.

v sieti.jpeg Zdroj: Bory Mall

 

Pochodom vchod do leta

Keď leto zavelí nové módne trendy, my v Bory Mall sme vždy pripravení. Tentokrát to budú nohavice jemne inšpirované námorníkmi. Nebojte sa opäť navliecť kapsáče či elegantné navy pants, s ktorými by ste nezahanbili posádku žiadnej jachty. Ak máte radšej niečo voľnejšie, toto leto bude priať aj dlhým, širokým nohaviciam, ktoré sa síce nehodia každej postave, ale za skus to stojí. 


Krátke, ale vysoké

Konečne sme sa dočkali a po roku opäť môžeme nahodiť krátke nohavice. Tento rok budú to najviac šik krátke nohavice s vysokým pásom, ktoré vám opticky vyčarujú nohy dlhé ako modelke. Ak sa necítite na nohavice s vysokým sedom, pokojne siahnite po voľných, naberaných, tie sa toto leto budú nosiť tiež.
 

Čím väčšie, tým lepšie

Nedá sa nevšimnúť, že ulice a výklady módnych obchodov zaplavujú blúzky, tričká, šaty či košele s rukávmi, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani Mária Antoinetta. Ukážte, že aj vo vás sa ukrýva duša pravej šľachtičnej a vyberte si kúsky s oversized, naberanými či puff rukávmi. 


Urobte dieru do sveta

Ak ste ešte nevyskúšali na leto madeirové oblečenie, neviete, čo je pravé pohodlie, ktoré je navyše šik. Madeira so svojou vkusnou dierovanou štruktúrou z vás nie len že urobí štýlovú dámu, ale aj príjemne osvieži v horúcich letných dňoch. Doprajte si aj vy tento krásny pocit romantiky s nádychom folklóru a už nikdy nebudete chcieť nosiť nič iné.

madeira.jpeg

Zdroj: Bory Mall 


Ľanové leto

Existuje snáď príjemnejší materiál na leto, akým je ľan? Pochybujeme. Je 100 % prírodný, vzdušný a jemný, preto je ideálnou voľbou do horúčav. Nájdeme ho najmä v prírodných farebných tónoch, akými sú biela, krémová či béžová, v ktorých sa navyše na silnom slnku človek cíti pohodlnejšie. Či si už vyberiete ľanové šaty, overal, košeľu alebo nohavice, zaručene budete držať krok s módou i pohodlím. Ako bonus je to materiál, ktorý vyzerá štýlovo aj prirodzene „dokrčený“ a nemusíte ho žehliť.


S (umelou) kožou na trh

Koža na leto? Možno si poviete, že to znie bláznivo, ale pokiaľ si vyberiete outfit s umelou kožou, určite v módnych kruhoch zabodujete. In je momentálne umelá koža vo všetkých farbách, ktoré vám napadnú. Čím netradičnejšia farba, tým lepšie. Zaraďte kúsky z umelej kože do svojho šatníka napríklad v podobe krátkych sukní či nohavíc.

 

Exotika stále poruke

Rozhodli ste sa tento rok z bezpečnostných dôvodov radšej nevycestovať za exotikou a užiť si leto na Slovensku? S nami si môžete exotiku užiť aj na Zlatých pieskoch. Stačí, keď si šatník osviežite tropickými potlačami na šatách, tričkách či plavkách. Výber je nekonečný, stačí sa zahĺbiť do tajov tropických pralesov na oblečení v našich obchodoch.


V Bory Mall vám prajeme príjemné, štýlové leto a nezabudnite dobehnúť na žatvu letných trendov. Nechajte sa inšpirovať aj stylingom Mariana Hornyáka v Bory Trend reporte leto 2020, ktorý nájdete na námestí v našom centre.