Kožená bunda patrí medzi nesmrteľný trend, a to, čo biker bundu povyšuje nad klasiku, je práve motorkársky strih. Na výslní sa drží už niekoľko rokov a je jedno, či hovoríme o dámskom, pánskom, alebo dokonca detskom jesennom šatníku.

biker-bunda-bory-mall-1.jpg

Ako ju spoznáte? Ide o obtiahnutý strih bundy s dvojitou fazónkou pripomínajúcou pánske sako, no so šikmými zipsami, vďaka ktorým nadobúda rebelský šmrnc.  Okrem výrazných zipsov sú ďalšími typickými prvkami viditeľné cvoky, prípadne rázporky na rukávoch.

biker-bunda-bory-mall-2.jpg

3 pravidlá nosenia:

-       Kontrasty si zamilujete. A nemyslíme len tie farebné! Zdanlivo športový kúsok sa v prípade žien hodí aj k šatám a v prípade mužov elegantnejším nohaviciam.

biker-bunda-bory-mall-3.jpg

-       Nebojte sa golierov a kombinujte ich! Aj biker bunda môže byť skvelým doplnkom blúzky či košele.

biker-bunda-bory-mall-4.jpg

-       Hoci klasikou je strih do pása, pokojne experimentuje aj s oversize prevedením alebo verziou s výšivkami, či aplikáciami.

biker-bunda-bory-mall-5.jpg

V Bory Mall sme pre vás našli tieto trendy kúsky, najvyšší čas si jeden zaobstarať!


Ak ste fanúšikom nielen motorkárskej módy, ale aj samotných vozidiel, pozývame vás na tohtoročný Motosalón Bory 2019, ktorý sa uskutoční v priestoroch nášho nákupného centra už tento víkend! Čakáju vás nielen štýlové motocykle, ale aj automobily, lode a lietadlá a možnosť vyhrať JEEP na víkend!

Link na event nájdete TU.


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.