Zvoľte farbu roka 2023

Farba, ktorá v roku 2023 ovláda dizajnový svet je Viva Magenta. Vyjadruje odvahu a nebojácnosť, je silná a podnecujúca. Podnecuje k sebavyjadreniu, experimentom a výnimočnosti. Jarné nákupy sú perfektnou príležitosťou, ako rozžiariť svoje outfity pulzujúcou farbou. Vybudujte svoju vnútornú silu aj vďaka správne zvoleným farbám.

Predajňa Lindex

Nebude to len o jednej farbe

Ak radšej na nosenie volíte čiernu klasiku, prichádzate o možnosť zažiariť. Do práce, do školy alebo na kultúrne podujatie – nebojte sa odviazať. Jarné trendy sa budú niesť v levanduľovej, pastelovo ružovej, azúrovo modrej alebo prenikavo červenej. Veľa si užijete aj v neónových odtieňoch zelenej a ružovej. Rozžiarte svoj šatník všetkými farbami jari.

Predajňa Calliope

Trendy materiál pre všetky generácie

 Vytiahnite džínsy, rifľové bundy, kabáty aj sukne – jednoducho akékoľvek denim kúsky. Ak žiadny doma nemáte, hor sa na nákupy. Počas jari 2023 dominujú “all denim“ outfity. Muži, ženy, tínedžeri, dospelí – denim si získa každého. Nebojte sa skombinovať rôzne denim farebné kombinácie. Kreativite sa medze nekladú.

Predajňa C&A

Oversized saká sú IN

Večer s kamarátkami pri dobrej večeri, rande s partnerom alebo dôležité pracovné stretnutie? Vylepšite svoj outfit  oversized sakom alebo blejzerom. Neváhajte skombinovať aj viacero trendov – siahnite po oversized károvanom, koženom alebo neónovom saku.

Predajňa Calliope

Motorkári aj bez motorky

Nepotrebujete mať nadupanú motorku, aby ste vyzerali štýlovo. Stačí zvoliť tie správne kúsky a môžete vyzerať maximálne cool. Tričko so zaujímavou oldschool potlačou skombinujete s jednoduchými džínsami, čiernou koženou bundou a štýlový outfit je na svete. Vyskladať si rockerský alebo motorkársky štýl je nadčasová voľba, keďže jednotlivé kúsky využijete aj pri iných outfitových kombináciách.

Predajňa Terranova

Elegancia, ktorá nikdy nevymizne

Každý z nás preferuje iný štýl obliekania. Niekto rád siahne po pohodlných teplákoch, niekto viac obľubuje saká a nohavice. Elegancia v rôznych podobáchnadčasovú formu a nikdy nevymizne zo šatníkov. Nie je povinná len pri výnimočných udalostiach. Muži si určite obľúbia košele z príjemným materiálov v kombinácii s nohavicami vo svetlejších farbách. Ženy naopak potešia šaty, saká, sukne a košele s jarným nádychom.

Predajňa Calliope

Obľúbený káro vzor kraľuje

Šaty, vesta, sukňa, košeľa, nohavice, pončo – káro vzor ponúka širokú škálu dizajnových možností. Pre nadšencov máme v tom prípade pozitívne správy.  Počas jari 2023 sa káro vzory opäť tešia pozornosti. Skombinovať ich môžete aj s inými kúskami, ako napríklad kožené nohavice alebo džínsy.

Predajňa Calliope

Hadie vzory

Hadí vzor je veľmi špecifický trend v móde. Poradíme vám, s čím je najlepšie ho skombinovať. Ak si vzorom nie ste istí, začnite jemne – využite hadí vzor na jednom kúsku a zvyšok doplňte neutrálne vo farbách čiernej, bielej alebo krémovej. Prípadne zvoľte hadí vzor na doplnkochkabelky, opasok, výrazné náušnice alebo čelenka do vlasov. Nezabúdajte, že menej je niekedy viac. Rovnako to platí aj pri haďom vzore. Ak to preženiete, váš outfit môže pôsobiť gýčovo.

Predajňa Calliope

Kreatívne dvere sú otvorené pre všetkých

Móda je spektrum farieb a textúr, ktoré sa vyznačuje svojou jedinečnosťou. Rôznorodosť je to, čo ju robí prístupnú pre každého, kto chce vyjadriť svoje pravé ja. Rozmýšľate, ako ukázať svetu svoju kreativitu a originalitu? Zavítajte do Bory Mall a vytvorte si trendy outfit, vďaka ktorému zažiarite pri akejkoľvek príležitosti.

My v Bory Mall vám s objavovaním módneho sveta pomôžeme. Navštívte predajne Calliope, C&A, Terranova alebo Lindex, kde spoznáte všetky aktuálne módne trendy.

Tešíme sa na vašu návštevu!