210311_CCC_Lasocki_2081.jpg

Nechajte svoje nohy vydýchnuť

Doprajte svojim chodidlám pobyt „na vzduchu". Z novej letnej kolekcie topánok Lasocki a športovo ladenej kolekcie Sprandi si budete mať z čoho vyberať vy aj vaša rodina.

Správne zvolená obuv závisí od situácie

Pre bezpečie nožičiek nielen vašich ratolestí by topánky mali mať dobre koncipovanú zadnú časť, aby v nej bola dobre ukotvená päta. Topánka by nemala skĺzať a práve preto sú sandále jednoznačnou voľbou. Bezpečne a vzdušne sa môžete vybrať na potulky mestom, ihriskom a pri správnom výbere z kolekcie Sprandi sa nemusíte báť ani menšieho turistického výletu.

1.jpg

Šľapky sú bez debaty najvhodnejšou a najobľúbenejšou obuvou počas tropických dní strávených pri vode. Aby ste sa vyvarovali pokĺznutiu či úrazu, buďte aj pri výbere tohto kúska obozretnejší. Avšak po nanuk, na deku a naspäť do bazéna postačia aj klasické žabky.
2.jpg

Na čo konkrétne si dávať pozor pri výbere tých správnych kúskov:

  • Skontrolujte ohybnosť topánky. Najohybnejšia má byť v oblasti prstových kĺbov.
  • Noha by mala byť zakotvená v pätovej oblasti, aby nám nekĺzala.
  • Podpätok by mal byť dostatočne pevný a vysoký. Nie však príliš.
  • Dámska obuv by nemala mať opätok vyšší ako 4 cm, detská maximálne do 5 mm.
  • Voľte zdravotne neškodný materiál, v ktorom sa vaše nohy nebudú prehnane potiť a zaparovať. Vhodné sú najmä prírodné materiály ako koža, bavlna, ľan.

V predajniach CCC si vyberú malí aj veľkí fajnšmekri, milovníci módnych trendov, ale aj priaznivci časom overených modelov. Nájdete tam skrátka všetko, čo vy a vaša rodina potrebujete. Navyše si môžete byť istí, že vaše malé živé poklady sú obuté zdravo. Dizajnéri detskej kolekcie úzko spolupracujú s tímom expertov na zdravé nôžky. Do produktového radu pribudli aj kúsky materiálovo šetrné k prírode. Nájdete ich pod označením Eco friendly.
3.jpg

Zdroj: CCC