LG PRAČKA TWINWASH

Vyperie dve dávky bielizne súčasne a ušetrí vám polovičku času. Super nie? Hlavná práčka na veľkú bielizeň (12 kg) sa nachádza vpredu a mini práčka (2 kg) má horné plnenie. Samozrejmosťou je aj 8 kg sušička. Táto revolučná práčka má aj Wi-Fi, takže ju môžete ovládať aj mobilom a je už v predaji!


ROBOT BUDDY

Chceli by ste mať vlastného robotického kamoša? Robot Buddy má neuveriteľné schopnosti. Rozpozná vašu tvár aj hlas, pohybuje sa po zemi a je veľmi nenáročný. V pohode sa vám postará o vaše deti či starých rodičov, rozpozná zlodeja a zavolá políciu. Je to chutný domáci pomocník.


SAMSUNG THE WALL

Samsung vždy vedel, ako na seba upriamiť pozornosť. Tentokrát nám predstavujú The Wall televíziu. Tento unikát má v uhlopriečke 3 metre a 70 centimetrov a MicroLED technológiu, ktorá sa používa v kinách. Do predaja by sa mala dostať v apríli – máji tohto roku.



SMART KUFRE FORWARD CX-1

Pokiaľ často cestujete a ťahať kufre za sebou vás už dokonale nebaví, máme pre vás vtipnú technologickú novinku. Tieto špeciálne kufre vedia rozpoznať vašu tvár aj prostredie, vďaka čomu sa v pohode za vami pohybujú na letisku. Forward CX-1 budú v predaji neskôr v tomto roku.


XIAOMI REDMI NOTE 5 PRO

Společnost Xiaomi nedávno v Indii predstavila novinku, ktorá sa v tomto roku objaví aj na našom trhu. Je ním prvý smartfón s obrazovkou s pomermi strán 18:9 a duálnym fotoaparátom, ktorý je porovnávaný s iPhonom X. Produkty Xiaomi nájdete v predajni Mi Store v Bory Mall

Moderné technológie sú už dlho súčasťou našich životov, veď pozrime sa, koľko ľudí je schopných položiť jednu celú výplatu za najnovší iPhone . Nebudeme si klamať, všetky tieto novinky sú pre nás užitočné. Skutočnosť, že také niečo dokážeme vyvinúť, je neuveriteľná.