1. Overal je elegantný i sexy

Chceli by ste tento rok vyskúšať niečo nové? Nechajte teda klasickú sukňu a sako v skrini a siahnite po overale. Elegantný čierny overal sadne takmer každému typu postavy a výborne sa kombinuje s akýmikoľvek doplnkami. Či sa ho už rozhodnete nechat vyniknúť samotný, alebo si naň dáte malý decentný kožúšok je už len na vás. Ak si k nemu zladíte vhodné lodičky na vyššom a tenkom opätku, dodáte svojmu outfitu chic nádych.

overal_collage.pngNájdete v Mohito, C&A


2. Zimná kráľovná v bielom

Ukážte všetkým kráľovnú skrytú vo vás. V takýchto vysoko elegantných bielych šatách z jemnej lesklej látky sa ináč ani cítiť nemôžete. Vďaka ich trendy pufovaným rukávom si budete pripadať minimálne tak noblesne ako vojvodkyňa zo Sussexu. Skombinujte ich s dlhými visiacimi náušnicami a náhrdelník už ani potrebovať nebudete. K tomu už len jemný, minimalistický make-up, mini kabelka a všetci si vás navždy zapamätajú ako kráľovnú večierka.

white_collage.pngKúpite v H&M


3. Rebelské káro

Vianočné večierky nemusia byť iba o flitroch, trblietavých či čiernych šatách. Zapôsobiť môžete aj v možno nie na prvý pohľad vianočnom vzore – káre. Odvážte sa trochu zaexperimentovať a siahnite po tradično-netradičných šatách, s ktorými jednoznačne vystúpite z radu. Na ženskosti tomuto looku dodajú lodičky s ponožkami z jemnej čipky, ale zarebelovať si môžete aj s drsnými rockerskými „bagandžami". karo_collage.pngŠaty ponúka (zľava) Desiqual a Mohito, širokú ponuku ponožiek Bepon či Calzedonia.


4. Metalické Vianoce

Nie, nehovoríme o hudobnom žánri, hovoríme o tohoročnom výraznom trende v obliekaní: metalických farbách a materiáloch. Ak chcete zažiť večierok, na ktorom budete stredobodom pozornosti, jednoznačne siahnite po niečom takomto. Stavte na výstredné, ale pritom elegantné a sofistikované šaty, blúzku či sukňu a budete neprehliadnuteľne žiariť. metalic_collage.pngZľava: Calliope, Mohito, Terranova


5. Hviezda zoofficeu

Odhaľte skrytú sebavedomú šelmu, ktorá sa nebojí ukázať svoje pravé ja. Na vianočné večierky sa idete predsa aj baviť. Ak máte guráž, zaexperimentujte so zvieracími vzormi a istotne na vás ostatní tak ľahko nezabudnú. Nadčasová elegancia leopardieho vzoru dobre vynikne na jemných materiáloch, ale i doplnkoch. S klasickým červeným rúžom a mačacími očami budete hotová femme fatale.  

leo_collage.pngZľava: H&M, Mohito


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.