ORGANIZOVANIE PODĽA FARBY Ak máte toho naozaj veľa, roztrieďte si oblečenie podľa farby v zástupe od bielej po najtmavšiu. Viac to lahodí oku a vám sa bude ľahšie vyberať a kombinovať.
VŠETKO VIDITEĽNÉ Usporiadajte si šatník vrátane topánok tak, aby ste videli každý jeden kúsok. Posledné, čo ráno potrebujete, je rozmýšľať o tom, čo sa nachádza za prvým radom tričiek. Tiež si oddeľte letné veci od zimných, aby ste mali sezónny prehľad.
TOPÁNKY AKO UMENIE Správajte sa k topánkam ako k umeleckým dielam. Uložte ich pekne do poličiek alebo do úložného priestoru určeným na ne, nikdy ich však nehádžte vedľa dverí či do skrinky na kopu. Nielenže sa takto ničia, ale môžete stratiť prehľad, čo už vlastníte.
ROVNAKÝ VEŠIAK NA VŠETKO Znie to ako hlúposť, ale uvidíte ten rozdiel. Investujte do setu rovnakých vešiakov z dreva na všetky svoje veci. Budú pôsobiť uhladenejšie a sú šetrnejšie k oblečeniu.
INVESTUJTE DO SYSTÉMU Ak máte nespočetne veľa doplnkov a prerastajú vám cez hlavu, investujte do úložného systému. Kabelky, šperky a iné čačky naukladajte do priesvitných plastových škatúľ s vrchnákom. Fotografie jednotlivých kúskov nalepte spredu boxu a už nikdy nebudete strácať nervy pri hľadaní tej pletenej tašky z Toskánska! Chce to síce investíciu, ale váš partner i vaše mentálne zdravie vám neskôr určte poďakujú.

Autor: Jana Tomas
Foto: Pinterest