Jesenné postavičky bez špajdlí

Gaštanových panáčikov vyrábate každý rok? Vyskúšajte si tentokrát vyrobiť jesenné zvieratká bez použitia tradičných špajdlí. Stačí vám na to len niekoľko pestrofarebných listov a lepidlo. Fantázii a kreativite sa medze nekladú, vyskladať si môžete zvieratká, domčeky, postavy, stromy, krajinky, čokoľvek, čo vám a vašim deťom napadne. 

craft listy.jpg

Zdroj: firstcry.com
 
 

Pre lenivých dekoratérov

Nemáte veľa času a chcete vytvoriť vkusnú a efektnú jesennú dekoráciu? Máme pre vás skvelý tip. Prineste si zvonku akýkoľvek list, nechajte ho niekoľko dní lisovať a potom ho stačí už len natrieť akoukoľvek farbou alebo nastriekať sprejom a vložiť do dekoračného rámiku. Takto vám jesenný obrázok vydrží aj do ďalšej jesene.

frames-collage.png Zdroj: Pinterest


Široký výber rámikov nájdete v predajniach Tedi a H&M Home.

ramy-collage.jpg


Červené jabĺčko pod sviečkou mám

Ak hľadáte skutočne rýchle riešenie jesennej výzdoby, nie je nič jednoduchšie ako vykrojiť pár jabĺk a vsadiť do nich sviečky. Či sa už rozhodnete pre malé kahance alebo vysoké sviečky, jedno je isté: do pár minút máte krásnu, jednoduchú a prírodnú dekoráciu, ktorá rozvonia celý byt a zaujme pozornosť nejednej návštevy.

apples.jpg Zdroj: mygardenlife.com
 

Jesenné kraslice

Že kraslice sa farbia iba na Veľkú Noc? Omyl. Stačí niekoľko farebných jesenných listov, temperové farby, štetce, pár šikovných rúk a jesenné kraslice sú vymaľované. Listy odporúčame pred farbením vylisovať, aby sa na ne ľahšie kreslilo. Takto ozdobené listy môžete potom vyskladať do zaujímavých ornamentov a zarámovať.

kraslice.jpg Zdroj: Nininoes


Všetky pomôcky pre výrobu jesenných dekorácií kúpite v papiernictvách Titi a Ševt v Bory Mall.

farby-collage.jpg