Francúzsky bozk z Álp

V pobočkách lekární Dr. Max môžete nájsť širokú škálu vysokokvalitných kozmetických prípravkov, vyrobených s využitím blahodarných termálnych prameňov v dermatologických laboratóriách. Takým je aj balzam na pery od Uriage, v ktorom sú zúročené liečivé účinky termálnej vody z francúzskych álp. Okrem toho bude vaše pery rozmaznávať aj bambuckým maslom, vitamínom C a E a kyselinou hyalurónovou.

uriage-collage (1).png

V pobočke lekárne Dr. Max


Kanadská #1

Luxusná značka kozmetiky Kiehl’s má pre nás aj rad starostlivosti o popraskané a vysušené pery počas zimného obdobia. LIP BALM #1 je skutočnou jednotkou v boji s vysušenými perami, ktorá ich vďaka výnimočne zjemňujúcej látke skvalán dokonale zvláčni a upokojí. O ochranu pokožky pred vetrom a zimou sa postará aj lanolín a vitamín E.

u_kiehls_4894374026775.jpg

Nájdete v predajni Douglas v Bory Mall.


Ty kokos, to funguje

Ako najlepšie ochrániť pery pred sychravým počasím? No predsa kokosovým olejom. Balzam na pery Marionnaud Green má ten správny pomer bambuckého a kokosového masla, ktorý dopraje vašim uzimeným perám pocit absolútneho pohodlia a ochrany. Ďalšie bylinné oleje, ktoré obsahuje, zaručujú vyživujúci a liečivá účinok aj na tie najsuchšie pery a dodávajú vašim perám príjemný lesk.

marion.jpg

Marionaud


Všestranný záchranca

Rescue Concentrate od Pupa Milano je takmer dokonalým všeliekom na akýkoľvek druh vysušenej a popraskanej pokožky. Nielenže sa postará o vašu tvár, pery a ruky, ale môžete ho použiť dokonca aj na ošetrenie vlasov. tento ochranný a reparačný krém navráti vašej pleti jemnosť a potrebnú výživu vďaka Omega 3 a 6 mastným kyselinám, avokádovému oleju, bambuckému maslu a vitamínu E.

2TA064A001_8011607330218_RescueConcentrate_big_11112019142525.png

Pupa Milano


Silný Nór z hôr

Ak hľadáte niečo skutočne silné, siahnite po intenzívnej starostlivosti od Neutrogeny. Nórski dermatológovia vedia, čo je to zima a preto im môžeme dôverovať, že pre nás vyvinuli to najúčinnejšie, čo sa v boji proti nepriaznivým vplyvom počasia dá. Tento balzam vaše pery nielen dokonale a okamžite zregeneruje, ale ich aj zvláčni a ochráni. Obsahuje glycerín, bisabolol, alantoín i pantenol na okamžité upokojenie citlivej pokožky pier.

neutrogena-balzam-na-rty-regener-15ml-208765-2008129-1000x1000-fit.jpg

DM drogéria


Tak čo? Na ktorý balzam našpúlite pery a vezmete si ho ako svojho jediného a vyvoleného? Dúfame, že sme vám trochu rozšírili obzory a dali tipy na balzamy, ktoré ešte nepoznáte, ale oplatí sa ich spoznať. Vám a vašim krásnym perám želáme krásnu zimu bez popraskaných pier.