1.  Dobrá kniha sa ráta

Spomeňte si na všetky tie knižky, ktoré ste v lete dali neotvorené do poličky a odkladali ste ich na neskôr. Práve teraz prišiel ich čas! Veď čo môže byť lepšie, než ľahnúť si pod hrejivú prikrývku, zababušiť sa do jej útrob a mysľou sa ponoriť do príbehov svojich obľúbených knižných hrdinov?

pantarhei.PNG

Ak vaša knižnica zíva prázdnotou, inšpirujte sa poslednými  knižnými novinkami.


2. Wellness nikdy nie je zlý nápad

Doprajte svojmu telu aj duši trochu oddychu a starostlivosti. Je jedno, či si doma napustíte vaňu s aromatickým olejčekom, zapálite sviečky a budete si plnými dúškami vychutnávať to, čo nám ponúka naša myseľ, alebo zamierite do wellness centra, do sauny alebo na profesionálnu masáž. Možností, ako si oddýchnuť i načerpať nové sily, máme dnes predsa viac než dosť a teraz je na ne ten najvhodnejší čas.

wellnes.jpg

Zdroj: Manufaktura


3. Doprajte si niečo sladké

Pošteklite svoje chuťové poháriky skutočnou lahôdkou -  wafflami podľa starej tradičnej belgickej receptúry. Vybrali by ste si výrazné chute ako je mandľová, škoricová, belgický nugát alebo slaný karamel? Alebo máte radšej čokoládovú klasiku s ovocím? Môžete si vychutnať kombinácie od výmyslu sveta - stačí si vybrať. Vaše obľúbené chute si môžete namixovať v TheWaffle v nákupno – zábavnom centre Bory Mall.

waffle_kolaz.jpg

Zdroj: TheWaffle


4. Stretnutia s priateľmi

Sychravé počasie, dážď a skoré tmavé večery sú síce pre toto ročné obdobie príznačné, avšak vzbudzujú v nás pochmúrnosť a v horšom prípade až úzkosť.. Práve stretnutia s priateľmi môžu byť tou správnou medicínou. Vytiahnite po dobrej večeri spoločenské hry a skúste si spoločne niečo zahrať. Ak sa vám už zunovali kultové Scrabble, Activity či Monopoli, v širokej ponuke Albi určite vyberiete niečo nové podľa vášho gusta!

friends.jpg

Zdroj foto: Panta Rhei, Manufaktura, TheWaffle, Pixabay


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.