1. O farby nebude núdza

Kvety, ovocie, rastliny, západy a východy slnka, more či pláž – to všetko dokáže byť počas leta veľmi inšpirujúce pre šatník. Energické a veselé farby, ktoré vidíte všade okolo, môžete preniesť aj do svojich kúskov oblečenia.

Počas letnej sezóny budú populárne odtiene zelenej – svieža mäta, olivová alebo lesná zelená. Jasné a žiarivé ružové odtiene budú hit aj toto leto. Plavky objavíte v púdrovej, pastelovej alebo korálovej ružovej. Ak chcete na slnku pôsobiť odvážnejšie a štýlovo, zvoľte bohaté červené odtiene, ako napríklad granátovú, tehlovú, vínovú alebo malinovú.

Predajňa Calzedonia

2. Divoký džungľový štýl

Zvieracie vzory sú veľkým hitom už roky a leto 2023 nie je výnimkou. Leopardí, zebrí či tigrí motív – detaily budú súčasťou každej plážovej kolekcie. Exotickú atmosféru môžete priniesť nielen na pláž, ale aj k bazénu. Voľbu polovičných alebo celých plaviek v zvieracích motívoch nechávame na vás. Vyberte si tie, v ktorých sa budete cítiť najpohodlnejšie.

Predajňa Calzedonia

3. Pre všetky odvážne

Zaujímavé viazania, netradičné tvary, a kreatívne detaily, ktoré vás dostanú. Vyberte si výrazné plavky, ktoré nebude mať každý. Najnovšie trendy budú volániky, kvety vytvorené ako nášivky alebo rôzne strapce. Nájdete aj prekvapivé viazania, ktoré ozvláštnia akýkoľvek plážový outfit. Na opálenej pokožke navyše vytvoria zaujímavý look.

Predajňa Bepon

4. Doplnok alebo súčasť plaviek?

Ako vyzdvihnúť krásu opálenej pokožky? Doplňte ich elegantnou zlatou či striebornou retiazkou, ktorá pridá vášmu vzhľadu na elegancii. Vybrať si môžete samostatné retiazky na nohu, okolo pásu, prípadne aj cez dekolt. Skvelou voľbou môžu byť aj netradičné plavky, ktorých súčasťou je jemná retiazka.

Predajňa Tezenis

5. Umenie na plavkách 

Veľký hit, obrovská dávka štýlu a vintage šarm – presne takto by sme opísali háčkované plavky, ktoré vás prenesú priamo na španielske pláže plné slnka. S jedinečnými vzormi budete naozaj trendy. Háčkovaný vrchný diel plaviek vyzerá perfektne aj s klasickými rifľovými kraťasmi a letnou tunikou. Nebojte sa urobiť z plaviek bežnú súčasť vášho letného outfitu aj mimo pláže.

Predajňa Bepon 

6. V jednoduchosti je krása vždy

Každému sa páči niečo iné. Tradičné „100 ľudí, 100 chutí“ platí aj v prípade výberu letných plaviek. Niektoré ženy preferujú odvážne vzory a veselé farby, ďalšie sa cítia pohodlne v čistých líniách a elegantných strihoch. Jednoduché a minimalistické plavky dokážu taktiež zdôrazniť a podčiarknuť ženskú krásu. Jednodielne či celé plavky, hlavne sa cíťte sebavedomo.

Predajňa Reserved

7. Oblečieme aj pánov

Výrazné farby, geometrické tvary a rôzne letné vzory sú súčasťou nielen ženského, ale aj mužského šatníka. Páni, neváhajte. Vyberte si príjemný námornícky, tropický alebo jednofarebný štýl plaviek. Pri výbere myslite aj na pohodlie, ktoré sa vám na dovolenke zíde.

Predajňa C&A

8. Malí módni nadšenci

Vytvorte rozkošný letný outfit aj vašim drobcom. Veselé zvieracie a rozprávkové motívy v štýlových strihoch si obľúbi každé dieťa. Navštívte predajne v Bory Mall, v ktorých si vaše deti môžu vybrať letné plavky presne podľa predstáv.

Predajňa H&M

Nechajte sa uniesť letnou vlnou v Bory Mall. V predajniach Tezenis, Calzedonia, H&M, Bepon, C&Amnohých ďalších nájdete pripravené trendy plavky, spoľahlivé ochranné opaľovacie krémy, módne slnečné okuliare alebo štýlové plážové tašky. Pripravte sa na letnú dovolenku v predstihu

Tešíme sa na vašu preddovolenkovú návštevu.