KAPVERDY Kapverdské ostrovy novým dovolenkovým rajom , s ktorým sa postupne zoznamujú aj Slováci. Predstavte si kilometre bielych pláží, tyrkysové more a príjemné vlny dobýjajúce breh, na ktorom práve ležíte. K tomu stabilné počasie s teplotami vzduchu od 24 do 30°C, takže je úplne jedno, v ktorom období sa tam vyberiete.
SRÍ LANKA Nie nadarmo sa ostrovu v Indickom oceáne v tvare slzy hovorí Rajská záhrada alebo Tropický raj . Podpísaná je za tým prekrásna príroda a šťastní domorodci, ktorí sa aj k návštevníkom chovajú veľmi milo. Ak túžite po kombinácii komfortného spoznávania a oddychu , je to pre vás to pravé. Nájdete tu krásne piesočnaté pláže, luxusné dovolenkové rezorty, ale aj očarujúcu faunu a flóru.


DUBAJ Ak hľadáte atraktívne miesto s garanciou slnka, kvalitnými službami a úžasným komfortom , potom pre vás bude ideálna dovolenka v Spojených Arabských Emirátoch . Luxusné hotelové rezorty sú pripravené pre tých najnáročnejších cestovateľov, ktorých nesklame prepych, skvele vybavené nákupno-zábavné centrá či umelo vybudované palmové ostrovy.


ISLAND Túto neuveriteľne krásnu krajinu si už môže dnes dovoliť navštíviť takmer každý, kto túži po exotickej dovolenke . Síce to nie je krajina, kde nájdete tropické teploty, užijete si bohatstvo prírodných termálnych prameňov. Domov elfov, sopiek a neutíchajúcich gejzírov či vodopádov si na prvý pohľad zamilujete! Ako by sa vám páčilo pozorovanie polárnej žiary ?


Strávte zimu v teple! Aj vy by ste sa najradšej vybrali hneď teraz do teplých krajín? Využite možnosti FIRST MINUTE dovoleniek od cestoviek Firo Tour a Neckermann v Bory Mall a strávte pár dní v raji. Nezabudnite osviežiť vaše dovolenkové outfity novými kúskami z dielní Lindexu , Manga , Reserved či Mohita. Pohodlie si zase nájdete u Baťu , v Humanicu a v športových obchodoch v Bory Mall . Ozaj, už ste shopovali v našich výpredajoch? Oplatí sa!