Žltá a sivá k sebe doma jednoducho pasujú

Rôzne odtiene žltej a sivej sú stálicami nielen v slovenských domácnostiach aj mimo roku 2021. Ak ste ale akurát vo fáze redizajnovania alebo dizajnovania nového príbytku, stojí za to si na sivú a žltú posvietiť. Skvelo sa dopĺňajú napr. pri použití v tandeme sivej steny a žltých doplnkov.

BeFunky-collage(10).jpg

Zdroj: Tchibo


Ak by ste chceli mať miestnosť ešte výraznejšiu, môžete siahnuť po jemne žltých stenách a sivej sedacej súprave. Žltú potom môžete zreplikovať na vankúšoch a ďalších doplnkoch. Skvelú službu urobia aj závesy v jednej z týchto dvoch farieb. Tu už záleží od typu ďalších kusov nábytku a, samozrejme, aj od miestnosti, v ktorej sa nachádzajú. K týmto dvom farbám sa hodí nábytok v čiernej farbe alebo tmavšie odtiene dreva.

BeFunky-collage(11).jpg

Zdroj: Insider


Čo na to veselé outfity?

Outfit, v ktorom skombinujete práve žltú a sivú, sa perfektne hodí nielen na prechádzku k Dunaju, ale aj na pracovné stretnutie. Pracovať pritom môžete s rôznymi kúskami oblečenia. Overenou klasikou sú napríklad sivé voľné nohavice alebo ľahké žlté šaty, ktoré využijete počas prichádzajúcej jari.

BeFunky-collage(12).jpg

Zdroj zľava: Reserved, Mohito, 


Chybu ale neurobíte ani s klasickým sivým sakom, ktoré si jednoducho prehodíte cez mierne priliehavé šaty z H&M. Ak ich skombinujete s vhodnými doplnkami, napr. so striebornými šperkami, budú pekne ladiť so zvyškom outfitu. S takýmito fotogenickými farbami naozaj nie je náročné vytvoriť outfit, ktorý zaujme vás aj okolie.

BeFunky-collage(13).jpg

Zdroj: H&M
 
 
Skočíte tento rok po žltej a sivej aj vy? Inšpirujte sa ponukou našich obchodov.