Zabavia sa u nás aj veľkáči

Pokiaľ je bábätko najedené a prebalené, spokojne zaspí v kočíku aj počas nákupov. Iné je to s väčšími deťmi, ktoré potrebujú zábavu, pohyb a zaujímavý program. Ako ich môžete zabaviť v Bory Mall? Program v kine Cinemax je vždy nabitý najlepšími novinkami. Či už to bude animovaná rozprávka alebo rodinná komédia, je to len na vás.

Začalo vonku pršať? Poďte dnu

Zábava nekončí ani počas dažďa. U nás sa môžete v priestoroch TOP FUN zabaviť s celou rodinou. Okrem virtuálnej reality si zahráte veľké množstvo hier. Čakajú vás atrakcie, veľa žetónov, rôzne výhry a nekonečný smiech.

TOP FUN

Myslíme na všetky deti. Práve preto v Buppi Detskom svete zažijete tvorivé dielne, detské dopravné ihrisko, divadielko s programom a rôzne ďalšie pohybové aktivity. Príďte sa zabaviť s celou rodinou.

Keď je pekne, ide sa von

Čo by to bolo za zábavné poobedie bez Buppi Detského sveta? Vaše deti si v bludiskách, tuneloch, na šmýkačkách alebo lanovke či dopravnom ihrisku užijú skutočnú zábavu. A viete, čo je na tom najlepšie? Vy si môžete zatiaľ dopriať kávu a dezert v pokoji.

Buppi Detský svet

Detský kútik je jasná záchrana

Tento čarovný detský kútik neomrzí vaše deti po 10 minútach. Veselé farby, zvieratká, veľa hier, priestor na maľovanie, kreslenie a množstvo hračiek – strážený Time Out Detský kútik je perfektným miestom na zabavenie vašich detí počas nákupov.

Vedeli ste, že u nás nuda neexistuje?

Už tento víkend môžete navštíviť druhý ročník Detských pretekov NAY GRAN FONDO Bratislava u nás v Bory Mall. Pripravili sme si pre vás súťaže, hry a rôzne športové aktivity pre celú rodinu. Na našom webe nájdete všetky potrebné informácie o zaujímavom programe.

Detské preteky NAY GRAN FONDO Bratislava 

Tešíme sa na vašu návštevu u nás.